Korttiin skannaaminen

Voit skannata muistikortille mustavalkoisia tai värillisiä asiakirjoja. Mustavalkoiset asiakirjat tallennetaan PDF (*.PDF)- tai TIFF (*.TIF) -tiedostomuodossa. Värilliset asiakirjat voidaan tallentaa PDF- (*.PDF) tai JPEG-tiedostomuodossa (*.jpg). Tehdasasetus on Väri 150dpi ja oletustiedostomuoto on PDF. Laite luo automaattisesti tiedostonimet nykyiseen päivämäärään perustuen. (Katso lisätietoja Pika-asennusoppaasta.) Esimerkiksi 1. heinäkuuta 2006 skannatun viidennen kuvan nimi on 01070605.PDF. Voit muuttaa väri- ja laatuasetuksia.
-laatu
Valittavat tiedostomuodot
150dpi Väri
JPEG / PDF
300dpi Väri
JPEG / PDF
600dpi Väri
JPEG / PDF
200x100dpi M/V
TIFF / PDF
200dpi M/V
TIFF / PDF
1
Aseta CompactFlash®-, Memory Stick®-, Memory Stick Pro™-, SecureDigital™-, MultiMediaCard™- tai xD-Picture Card™ -kortti laitteeseen.
VAROITUS VAROITUS

Poista mediakortti vasta sitten, kun PhotoCapture ei enää vilku. Muuten kortti tai kortille tallennettu tieto voi vahingoittua.
2
Aseta asiakirja.
3
Paina Grafiikka (Scan).
4
Paina Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri valitse Skan. korttiin. Valitse yksi seuraavista asetuksista:
•
Jos haluat muuttaa laatua, paina OK ja siirry vaiheeseen 5.
•
Käynnistä skannaus painamalla Mono Start tai Colour Start.
5
Valitse laatu painamalla Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri. Valitse yksi seuraavista asetuksista:
•
Jos haluat muuttaa tiedostotyyppiä, paina OK ja siirry vaiheeseen 6.
•
Käynnistä skannaus painamalla Mono Start tai Colour Start.
6
Valitse tiedostotyyppi painamalla Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri. Paina Mono Start tai Colour Start.