6 Valokuvien tulostaminen kamerasta PictBridge-toiminnon avulla

Grafiikka
Brother-laitteesi tukee PictBridge-standardia, jonka avulla voit muodostaa yhteyden ja tulostaa valokuvia suoraan kaikista PictBridge-yhteensopivista digitaalikameroista.

Ennen PictBridge-toiminnon käyttöä

PictBridge-vaatimukset

Virheiden välttämiseksi muista seuraavat kohdat:
•
Laite ja digitaalikamera on yhdistettävä sopivalla USB-kaapelilla.
•
Kuvatiedostotyypin tunnisteen on oltava .JPG (Muiden kuvatiedostotyyppien tunnisteita, kuten .JPEG, .TIF, .GIF jne. ei tunnisteta.)
•
PhotoCapture Center -toiminnot eivät ole käytettävissä, kun käytetään PictBridge-toimintoa.