Kuvien tulostaminen

Katso kuva(t)

Valokuvia voi esikatsella nestekidenäytöllä ennen niiden tulostamista. Jos kuvatiedostot ovat suuria, kuvien nestekidenäytöllä näyttämisen välillä saattaa olla viive.
1
Varmista, että mediakortti on paikallaan oikeassa korttipaikassa.
Paina Grafiikka (PhotoCapture).
2
Valitse Katso kuva(t) painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
3
Valitse valokuva painamalla Bsymbol.ltri tai Bsymbol.rtri.
4
Syötä kopiomäärä näppäimellä painamalla useita kertoja +- tai --näppäintä.
5
Toista vaiheet 3 ja 4, kunnes kaikki kuvat on valittu.
6
Kun olet valinnut kaikki kuvat, tee jompikumpi seuraavista:
•
Paina OK ja muuta tulostusasetusta. (Katso PhotoCapture Center™ tulostusasetukset.)
•
Ellet halua muuttaa asetuksia, tulosta painamalla Colour Start.