Sisällysluettelo (pikkukuvat)

PhotoCapture Center™ numeroi kuvat (esimerkiksi No.1, No.2, No.3 jne.).
Näyttö
PhotoCapture Center™ ei tunnista muita digitaalisen kameran tai tietokoneen antamia tai tunnistamia nimiä tai numeroita. Voit tulostaa pikkukuvasivun (sisällysluettelon, jossa kullakin rivillä on 6 tai 5 kuvaa). Siitä näet kaikki kortin sisältämät kuvat.
1
Varmista, että mediakortti on paikallaan oikeassa korttipaikassa.
Paina Grafiikka (PhotoCapture).
2
Valitse Tul. sis.luett. painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
3
Valitse 6 kuvaa/rivi Nopea tai 5 kuvaa/rivi Valokuva painamalla Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri.
Paina OK.
Grafiikka
Grafiikka
5 kuvaa/rivi Valokuva
6 kuvaa/rivi Nopea
5 kuvaa rivi -asetuksella tulostusaika on pidempi kuin 6 kuvaa rivi -asetuksella, mutta kuvien laatu on parempi.
Käynnistä tulostus painamalla Colour Start.