Näin löydät Ohjelmiston käyttöoppaan ja Verkkokäyttäjän oppaan (vain DCP-540CN ja DCP-750CW)

Tämä Käyttöopas ei sisällä kaikkia tietoja laitteella tulostamisesta tai skannaamisesta tai verkkokäytöstä. Kun haluat oppia lisää näistä toiminnoista, lue CD-ROM-levyllä oleva Ohjelmiston käyttöopas ja Verkkokäyttäjän opas (vain DCP-540CN ja DCP-750CW).

Näin löydät oppaat

Ohjeiden lukeminen (Windows®)

Ohjeet löydät valitsemalla Käynnistä-valikon Ohjelma-valikosta Brother, DCP-XXXX (XXXX on mallisi numero) ja napsauttamalla Käyttöoppaat.
Jollet ole asentanut ohjelmistoa, löydät oppaan noudattamalla seuraavia ohjeita:
1
Käynnistä tietokone. Aseta Brother CD-ROM-levy CD-ROM-asemaan.
2
Jos näyttöön tulee ikkuna, jossa kysytään mallin nimeä, napsauta mallia.
3
Jos näyttöön tulee kielivalintaikkuna, napsauta Suomi. CD-ROM-levyn päävalikko tulee näyttöön.
Grafiikka
Vinkki Vinkki

Jos ikkuna ei avaudu, siirry Windowsin® Resurssienhallintaan ja avaa Brother CD-ROM-levyn juurihakemistosta setup.exe-ohjelma.
4
Napsauta Käyttöopas.

Skannausohjeet

Voit skannata asiakirjoja monella eri tavalla. Ohjeet löytyvät seuraavasti:
Ohjelmiston käyttöopas
•
Skannaus (Windows® 98/98SE/Me/2000 Professional ja Windows® XP)
•
ControlCenter3 (Windows® 98/98SE/Me/2000 Professional ja Windows® XP)
•
Verkkoskannaus
(vain DCP-540CN ja DCP-750CW)
PaperPort® SE ja tekstintunnistus -käyttöopas (engl.)
•
Ohjeet suoraan ScanSoft® PaperPort®-ohjelmistosta tapahtuvaa skannausta varten. Täydellisen ScanSoft® PaperPort® SE-ohjelman- ja ScanSoft® tekstintunnistusohjelman -käyttöoppaan löydät ScanSoft® PaperPort® -ohjelman Help-valikosta.

Näin löydät Verkkoasetusohjeet (vain DCP-750CW)

Laite voidaan liittää langattomaan tai kiinteään verkkoon. Perustavat asennusohjeet saat Pika-asennusoppaasta. Jos haluat lisätietoja tästä aiheesta tai jos tukiasemasi tukee SecureEasySetup™-ominaisuutta, katso Verkkokäyttäjän opasta.

Ohjeiden lukeminen (Macintosh®)

1
Käynnistä Macintosh®. Aseta Brother CD-ROM-levy CD-ROM-asemaan. Näyttöön tulee tämä ikkuna.
Grafiikka
2
Kaksoisosoita Documentation -symbolia.
3
Kaksoisosoita suomenkielen kansiota.
4
Kaksoisosoita tiedostoa, jonka tiedostonimessä on "fintop".
5
Osoita haluamaasi ohjetta.
•
Ohjelmiston käyttöopas: Ohjelmiston käyttöopas HTML-muodossa
•
Verkkokäyttäjän opas: Verkkokäyttäjän opas (vain DCP-540CN ja DCP-750CW) HTML-muodossa

Skannausohjeet

Voit skannata asiakirjoja monella eri tavalla. Ohjeet löytyvät seuraavasti:
Ohjelmiston käyttöopas
•
Skannaus (Mac OS® X 10.2.4 tai uudempi)
•
ControlCenter2 (Mac OS® X 10.2.4 tai uudempi)
•
Verkkoskannaus (Mac OS® X 10.2.4 tai uudempi)
(vain DCP-540CN ja DCP-750CW)
Presto!® PageManager® -käyttöopas
•
Ohjeet suoraan Presto!® PageManager®-ohjelman avulla skannaamiseen. Täydellinen Presto!® PageManager® käyttöopas, johon sisältyy tekstintunnistusohjelma, on Presto!® PageManager® ja tekstintunnistusohjelman ohjeessa.

Näin löydät Verkkoasetusohjeet (vain DCP-750CW)

Laite voidaan liittää langattomaan tai kiinteään verkkoon. Löydät perusasennusohjeet Pika-asennusoppaasta. Jos haluat lisätietoja tästä aiheesta tai jos tukiasemasi tukee SecureEasySetup™-ominaisuutta, katso Verkkokäyttäjän opasta.