Ohjauspaneelin esittely

Kuvassa DCP-330C:n paneeli
Grafiikka
1.
Nestekidenäyttö
Näytön ohjeet auttavat laitteen asetusten määrittämisessä ja käytössä.
Nestekidenäytön kulmaa voi myös säätää nostamalla sitä.
2.
Number of Copies (Kopioiden lukumäärä)
Tällä näppäimellä valitset kopioiden määrän.
3.
Valikkonäppäimet:
•
Bsymbol.ltri tai Bsymbol.rtri
Painamalla näitä voit selata valikon asetuksia eteen- tai taaksepäin.
•
Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri
Painamalla näitä pääset selaamaan valikoita ja asetuksia.
•
Menu (Valikko)
Siirtää päävalikkooon.
•
OK
Hyväksyy valinnan.
4.
Käynnistysnäppäimet:
•
Grafiikka Colour Start (Väri käynnistys)
Voit ottaa värillisiä kopioita. Voit myös aloittaa skannaustoiminnon (värillisenä tai mustavalkoisena riippuen ControlCenter-ohjelmiston skannausasetuksista).
•
Grafiikka Mono Start (M/V käynnistys)
Voit ottaa mustavalkoisia kopioita. Voit myös aloittaa skannaustoiminnon (värillisenä tai mustavalkoisena riippuen ControlCenter-ohjelmiston skannausasetuksista).
5.
Grafiikka Stop/Exit (Lopeta/Poistu)
Keskeyttää toiminnan tai poistuu valikosta.
6.
On/Off (Päälle/Pois päältä)
Kytke laite päälle (ON) tai pois päältä (OFF).
Laite puhdistaa sammutettunakin tulostuspään säännöllisin väliajoin tulostuslaadun tason säilyttämiseksi.
7.
Ink Management (Musteen hallinta)
Puhdistaa tulostuspään, tarkistaa tulostuslaadun ja tarkistaa musteen määrän.
8.
Grafiikka Scan (Skannaus)
Siirtää skannaustilaan.
9.
Grafiikka PhotoCapture
Avaa PhotoCapture Center™-tilan.
10.
Varoitusvalo (LED)
Muuttuu punaiseksi, kun nestekidenäytössä on virheviesti tai tärkeä tilaviesti.
Vinkki Vinkki

Tämän Käyttöoppaan kuvissa näkyvä laite on useimmiten DCP-330C.

Nestekidenäytön merkkivalot

Nestekidenäyttö näyttää laitteen nykyisen tilan laitteen ollessa käyttämättömänä.
Grafiikka
1.
Langaton tila (vain DCP-750CW)
Nelivaiheinen ilmaisin näyttää langattoman signaalin nykyisen vahvuuden käytettäessä langatonta yhteyttä.
Grafiikka
Grafiikka
Grafiikka
Grafiikka

Vahvin
Musteen ilmaisin
Näyttää jäljellä olevan musteen määrän.