1 Yleisiä tietoja

Tämän oppaan käyttäminen

Kiitos, että olet hankkinut Brother -laitteen. Lukemalla oppaan saat parhaan hyödyn laitteestasi.

Oppaassa käytetyt symbolit ja käytänteet

Oppaassa käytetään seuraavia symboleja ja käytänteitä.
Lihavoitu teksti
Lihavoitu fontti viittaa tiettyihin ohjauspaneelin näppäimiin.
Kursivoitu teksti
Kursivoidulla fontilla on merkitty tärkeät kohdat tai sillä viitataan asiaan liittyvään toiseen aiheeseen.
Courier New
Laitteen nestekidenäytön viestit tunnistetaan Courier New -fontista.
Grafiikka
Varoitukset kertovat, miten henkilövahingot voidaan ehkäistä.
Grafiikka
Sähkövaaran kuvake varoittaa mahdollisesta sähköiskusta.
Grafiikka
Kuuman pinnan symboli varoittaa koskemasta koneen kuumiin osiin.
Grafiikka
Huomautukset sisältävät varotoimenpiteitä, jotka täytyy huomioida, jotta vältytään mahdollisilta laitteelle tai muulle omaisuudelle aiheutuvilta vahingoilta.
Grafiikka
Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten toimintoa voi käyttää muiden ominaisuuksien kanssa.
Grafiikka
Sopimattoman asetuksen symboli varoittaa sellaisista laitteista ja toiminnoista, joita ei voi käyttää tämän laitteen kanssa.