Tulostuslaadun tarkistaminen

Jos tulosteen värit ja tekstit ovat hailakkaat tai raidalliset, osa suuttimista voi olla tukossa. Selvitä tilanne tulostamalla laaduntarkastussivu ja tarkastamalla siitä suutinten tilasta kertova kuvio.
1
Paina Ink Management.
2
Valitse Testitulostus painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
3
Valitse Tulostuslaatu painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
4
Paina Colour Start.
Laite tulostaa tulostuksen laaduntarkistussivun.
5
Tarkista sivulta neljän väripalkin laatu.
6
Tee jokin seuraavista:
•
Jos kaikki viivat ovat selkeitä ja näkyvissä, valitse Kyllä painamalla + ja siirry vaiheeseen 10.
•
Jos kuvasta puuttuu lyhyitä viivoja kuten alla, valitse Ei painamalla -.
OK
Huono
Grafiikka
Grafiikka
7
Nestekidenäytössä kysytään, onko mustan ja kolmen värin tulostuslaatu hyvä.
Paina + (Kyllä) tai - (Ei).
8
Nestekidenäytössä kysytään, haluatko aloittaa puhdistuksen.
Paina + (Kyllä).
Laite aloittaa tulostuspään puhdistamisen.
9
Kun puhdistus on suoritettu loppuun, paina Colour Start.
Laite aloittaa Tulostuslaadun tarkastussivun tulostamisen uudelleen ja palaa sitten vaiheeseen 5.
10
Paina Stop/Exit.
Jos toistat toimenpiteen ainakin viisi kertaa ja tulostuslaatu on vielä heikko, vaihda tukkeutuneen värin kasetti.
Tarkasta tulostuslaatu värikasetin vaihtamisen jälkeen. Jos ongelma esiintyy edelleen, toista puhdistus ja testitulostus uudella värikasetilla vähintään viisi kertaa. Jos mustetta puuttuu edelleen, ota yhteys Brother-jälleenmyyjään.
Huomautus Huomautus

ÄLÄ KOSKETA tulostuspäätä. Koskettaminen saattaa vahingoittaa tulostuspäätä pysyvästi ja mitätöidä tulostuspään takuun.
Vinkki Vinkki

Grafiikka
Bsymbol.rarr
Grafiikka
Kun mustepään suutin on tukkeutunut, tulos näyttää tältä.

Kun tulostuspään suutin on puhdistettu, vaakasuorat viivat ovat hävinneet.