Tulostuspään puhdistaminen

Hyvän laadun säilyttämiseksi laite puhdistaa tulostuspäät ajoittain. Voit puhdistaa tulostuspäät myös tarvittaessa manuaalisesti.
Puhdista tulostuspää ja värikasetit, jos laite tulostaa vaakasuoran viivan tekstiin tai kuviin. Voit puhdistaa kerrallaan joko mustan värin, kolme muuta väriä (keltainen/syaani/magenta), tai kaikki neljä väriä.
Tulostuspäiden puhdistaminen kuluttaa mustetta. Mustetta kuluu turhaan, jos puhdistat laitteen liian usein.
Huomautus Huomautus

ÄLÄ KOSKETA tulostuspäätä. Koskettaminen saattaa vahingoittaa tulostuspäätä pysyvästi ja mitätöidä tulostuspään takuun.
1
Paina Ink Management.
2
Valitse Puhdistus painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
3
Valitse Musta, Väri tai Kaikki painamalla Bsymbol.utri tai Bsymbol.dtri.
Paina OK.
Laite puhdistaa tulostuspään. Kun puhdistus on suoritettu loppuun, laite palaa takaisin valmiustilaan automaattisesti.
Vinkki Vinkki

Jos olet puhdistanut tulostuspään vähintään viisi kertaa eikä tulostus ole parantunut, soita Brother-jälleenmyyjälle.