Tulostuksen kohdistuksen tarkastaminen

Tulostuksen kohdistusta tarvitsee tarkistaa harvoin. Ainoastaan silloin, kun laitteen kuljetuksen jälkeen tulostettu teksti on epäselvää tai kuvat hailakoita, kohdistus voi olla aiheellista.
1
Paina Ink Management.
2
Valitse Testitulostus painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
3
Valitse Kohdistus painamalla Bsymbol.utri- tai Bsymbol.dtri-näppäintä.
Paina OK.
4
Paina Mono Start tai Colour Start.
Laite aloittaa kohdistustestisivun tulostamisen.
5
Tarkista 600 dpi:n ja 1200 dpi:n testitulosteista, vastaako numero 5 tarkimmin numeroa 0.
•
Jos sekä 600 dpi:n että 1200 dpi:n testissä numero 5 on paras, lopeta kohdistustesti painamalla + (Kyllä) ja siirry vaiheeseen 8.
•
Jos joku toinen testinumero vastaa paremmin 600 dpi:n tai 1200 dpi:n testiä, valitse se painamalla - (Ei).
6
Paina Bsymbol.ltri tai Bsymbol.rtri ja valitse 600 dpi -testissä testinumero, joka vastaa parhaiten numeroa 0 (1–8).
Paina OK.
7
Paina Bsymbol.ltri tai Bsymbol.rtri ja valitse 1200 dpi -testissä testinumero, joka vastaa parhaiten numeroa 0 (1–8).
Paina OK.
Paina Stop/Exit.