Överföra fax till datorn

1. Se till att du har installerat programvaran och drivrutinerna på datorn och sätt sedan på PC-FAX-mottagning på datorn.
    Gör något av följande:
    • (Windows 7)

I menyn image (Start) väljer du Alla program>Brother>Brother Utilities.

Klicka på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.

• (Windows 8.1 och Windows 10)

Klicka på image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.

2. Kontrollera att du har ställt in [Pcfax mottagn.] på maskinen.
    Om det finns faxmeddelanden i maskinens minne när du ställer in PC-Fax-mottagning visas [Sänd fax -> PC?] på LCD-skärmen.
  3. Gör något av följande:
    • Om du vill överföra alla fax till datorn trycker du på [Ja].
    • För att avbryta och lämna faxen i minnet, tryck på [Nej].
  4. Tryck på image.