Overføre fakser til datamaskinen

1. Kontroller at du har installert programvaren og driverne på datamaskinen, og slå deretter på PC-FAX-mottak på datamaskinen.
    Gjør ett av følgende:
    • (Windows 7)

Fra image (Start)-menyen, velg Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

Klikk på rullegardinlisten, og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Motta.

• (Windows 8.1 og Windows 10)

Klikk på image (Brother Utilities), deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Motta.

2. Sørg for at du har stilt inn [PC mottak] på maskinen.
    Hvis fakser er i maskinens minne når du konfigurerer PC-FAX-mottak, viser LCD-skjermen [Send Fax til PC?].
  3. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på [Ja] for å overføre alle faksene til datamaskinen.
    • For å avslutte og la faksene være i minnet, trykker du på [Nei].
  4. Trykk på image.