Koti > Vianetsintä > Virhe- ja huoltoviestit > Faksien tai faksiraportin siirto

Faksien tai faksiraportin siirto

Jos LCD-näytöllä näkyy:

• [Ei voi tulostaa] ##
  • [Ei voi skannata] ##

Suosittelemme faksien siirtoa toiseen faksilaitteeseen tai tietokoneeseen.

Voit siirtää myös faksiraportin ja tarkistaa, onko laitteessa siirrettäviä fakseja.

image
Jos LCD-näytöllä (nestekidenäytöllä) näkyy virheviesti sen jälkeen, kun faksit on siirretty, irrota Brother-laite virtalähteestä usean minuutin ajaksi ja kytke laitteen virta uudelleen päälle.