Koti > Vianetsintä > Virhe- ja huoltoviestit > Faksien tai faksiraportin siirto > Faksien siirto toiseen faksilaitteeseen

Faksien siirto toiseen faksilaitteeseen

Jos et ole asettanut laitteellesi nimitunnusta, et voi siirtyä faksien siirtotilaan.

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Huolto]>[Tiedonsiirto]>[Faksinsiirto].
    image
    Jos laitteesi aloitusnäytössä näkyy [Kaikki asetuks.] -valikko , ohita [Asetukset]-valikko.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Jos LCD-näytöllä näkyy [Ei fakseja], laitteen muistissa ei ole enää jäljellä fakseja. Paina [Sulje].
    • Anna numero, johon faksit lähetetään edelleen.
  3. Paina [Faksin käynnis.].