Home > Afdrukken > Veilig afdrukken via een USB-flashstation

Veilig afdrukken via een USB-flashstation

Met Afdrukken via USB-opslag kunt u beveiligde afdrukgegevens op een USB-flashstation opslaan en deze later afdrukken door een wachtwoord in te geven op het bedieningspaneel van het apparaat.
OPMERKING

Vereisten USB-flashstation:

• Opslaggrootte: 8 GB of meer (aanbevolen: 8 GB tot 16 GB)
  • Indeling: FAT32/exFAT

voor meer informatie over de instellingen van de printerdriver imageimage Verwante informatie

1. Verbind uw USB-flashstation met de USB-poort (achteraan).
    image
  2. Druk op image.
  3. Druk op het bedieningspaneel van het apparaat op image[Instellingen]>[Alle instell.]>[Printer]>[Opslaglocatie taak].
    image
    Als het [Alle instell.]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  4. Druk op [USB-flashstation(achterpoort)].
    Volg de instructies op de LCD om het USB-flashstation te initialiseren.
    OPMERKING
    Wanneer u de opslaglocatie voor de taak wijzigt, worden alle opgeslagen taak-, lettertype-, macro- en streamgegevens verwijderd uit het geheugen van het apparaat.
  5. Houd [OK] gedurende twee seconden ingedrukt om te initialiseren.
    Het apparaat wordt opnieuw opgestart om de functie Afdrukken via USB-opslag te activeren.
    OPMERKING
    Wanneer het apparaat opnieuw wordt opgestart om de functie Afdrukken via USB-opslag te activeren, worden de macro-, stream- en lettertypegegevens verwijderd van het USB-flashstation.
  6. Configureer de instellingen voor Beveiligd afdrukken in de eigenschappen van de printerdriver en selecteer vervolgens de afdrukopdracht in uw toepassing.
  7. Veeg naar links of rechts of druk op image of image op het bedieningspaneel van het apparaat om de optie [Beveiligd afdrukken] weer te geven en druk vervolgens op [Beveiligd afdrukken].
  8. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om de gebruikersnamen weer te geven en druk vervolgens op uw gebruikersnaam.
  9. Voer uw viercijferig wachtwoord in en druk vervolgens op [OK].
  10. Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om de afdruktaak weer te geven en druk er vervolgens op.
  11. Voer het gewenste aantal exemplaren in en druk vervolgens op [OK].
  12. Druk op [Start].

Het apparaat drukt de gegevens af en verwijdert de afdrukgegevens uit het USB-flashstation.

BELANGRIJK
Koppel het USB-flashstation NIET los van de USB-poort (achteraan) tot het apparaat klaar is met afdrukken.