Hjem > Kopiering > Fremstilling af N i 1-kopier ved hjælp af funktionen Sidelayout

Fremstilling af N i 1-kopier ved hjælp af funktionen Sidelayout

N i 1-kopifunktionen sparer papir ved at kopiere to eller fire sider af dokumentet på én side af kopien.
image
  1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image [Kopi].
  3. Indtast antallet af kopier.
  4. Tryk på [Valg]>[Sidelayout].
  5. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at få vist valgmulighederne, og tryk derefter på den ønskede valgmulighed.
    Indstilling
    Beskrivelse

2 i 1 (stående)

image

2 i 1 (Liggende)

image

4i1(stående)

image

4i1(liggende)

image
  6. Når du er færdig, skal du trykke på [OK]. (Hvis knappen [OK] vises.)
  7. Tryk på [Farvestart] eller [Monostart].

Hvis du har placeret dokumentet i ADF'en, scanner maskinen siderne og begynder at udskrive.

8. Hvis du bruger scannerglaspladen, gentages følgende trin for hver side af dokumentet:
    • Placér næste side på scannerglaspladen, og tryk derefter på [Fortsæt] for at scanne siden.
    • Tryk på [Udført], når alle siderne er scannet.