Hjem > Kopiering > Afbryd et udskriftsjob med et kopieringsjob

Afbryd et udskriftsjob med et kopieringsjob

Afbryd det aktuelle udskriftsjob for at lave hastende kopier.
BEMÆRK

Denne funktion kan ikke afbryde udskrivningen af modtagne faxer. Maskinen kan afbryde følgende job:

• Udskriftsjobs fra din computer eller mobilenheder
  • Kopijobs
  1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image [Kopi].
  3. Indtast antallet af kopier.
  4. Tryk på [Afbryd].
  5. Tryk på [Farvestart] eller [Monostart].

Hvis du har placeret dokumentet i ADF'en, scanner maskinen siderne og begynder at udskrive.

6. Hvis du bruger scannerglaspladen, gentages følgende trin for hver side af dokumentet:
    • Placér næste side på scannerglaspladen, og tryk derefter på [Fortsæt] for at scanne siden.
    • Tryk på [Udført], når alle siderne er scannet.
  7. Når maskinen har udskrevet dine kopier, skal du trykke på [Afbryd] for at fortsætte det afbrudte udskriftsjob.