Overførsel af faxer til computeren

1. Kontroller, at du har installeret softwaren og driverne på computeren, og aktiver derefter PC-FAX-modtagelse på computeren.
    Gør et af følgende:
    • (Windows 7)

I menuen image (start) skal du vælge Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

Klik på rullelisten, og vælg din models navn (hvis den ikke allerede er markeret). Klik på PC-FAX i venstre navigationslinje, og vælg Modtag.

• (Windows 8.1 og Windows 10)

Klik på image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis den ikke allerede markeret). Klik på PC-FAX i venstre navigationslinje, og klik derefter på Modtag.

2. Sørg for, at du har indstillet [PC fax modtag] på maskinen.
    Hvis faxerne er i maskinens hukommelse, når du konfigurerer PC-Fax-modtagelse, viser displayet [Send fax til PC?].
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Ja] for at overføre alle faxer til computeren.
    • Tryk på [Nej] for at afslutte og forlade faxerne i hukommelsen.
  4. Tryk på image.