Hjem > Udskrivning > Sikker udskrivning ved hjælp af et USB-flashdrev

Sikker udskrivning ved hjælp af et USB-flashdrev

USB-lagerudskrivning giver dig mulighed for at sikre udskriftsdata på et USB-flashdrev og udskrive dem senere ved at indtaste en adgangskode på maskinens kontrolpanel.
BEMÆRK

Krav til USB flashdrev:

• Lagerstørrelse: 8 GB eller mere (Anbefalet: 8 GB til 16 GB)
  • Format: FAT32/exFAT

Du kan finde flere oplysninger om printerdriverindstillingerne imageimage Relaterede informationer

1. Tilslut dit USB-flashdrev til USB-porten (bagpå).
    image
  2. Tryk på image.
  3. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstilling.]>[Printer]>[Placering for lagring af job] på maskinens kontrolpanel.
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstilling.] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  4. Tryk på [USB-stik (bagindgang)].
    Følg meddelelserne på displayet for at initialisere USB-flashdrevet.
    BEMÆRK
    Når du ændrer joblagringsplaceringen, slettes alle gemte job-, skrifttype-, makro- og streamdata i maskinens hukommelse.
  5. Tryk på [OK], og hold den nede i ca. to sekunder for at initialisere.
    Maskinen genstarter for at aktivere USB-lagerudskrivningsfunktionen.
    BEMÆRK
    Når maskinen genstarter for at aktivere funktionen USB-lagerudskrivning, slettes alle de makro-, stream- og skrifttypedata fra USB-flashdrevet.
  6. I printerdriveregenskaberne skal du konfigurere indstillingerne for Sikker udskrivning og derefter vælge udskriftskommandoen i dit program.
  7. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image på maskinens kontrolpanel for at få vist indstillingen [Sikker Udskriv], og tryk derefter på [Sikker Udskriv].
  8. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at få vist brugernavne, og tryk derefter på brugernavnet.
  9. Indtast din fire-cifrede adgangskode og tryk derefter på [OK].
  10. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at få vist udskrivningsjobbet, og tryk på det.
  11. Indtast det ønskede antal kopier, og tryk derefter på [OK].
  12. Tryk på [Start].

Maskinen udskriver dataene og sletter udskriftsjobbet fra USB-flashdrevet.

VIGTIGT
Fjern IKKE USB-flashdrevet fra USB-porten (bagpå), før maskinen er færdig med udskrivningen.