Hem > Fax > Telefontjänster och externa enheter > Extern telefon och sidoapparat > Använda en icke-Brother trådlös extern telefon

Använda en icke-Brother trådlös extern telefon

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Om du har en trådlös telefon av annat märke än Brother ansluten till telefonsladden och du normalt bär med dig den trådlösa telefonen överallt är det enklare att svara på samtal under ringfördröjning.

Om du låter maskinen svara först, måste du gå till maskinen för att trycka på [Svara] eller Tel/R för att överföra samtalet till den trådlösa telefonen.