Hem > Fax > Telefontjänster och externa enheter > Extern telefon och sidoapparat > Manövrering från externa telefoner och sidoapparater

Manövrering från externa telefoner och sidoapparater

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Om du besvarar ett faxsamtal på en sidoapparat eller en extern telefon kan du låta maskinen ta emot samtalet genom att slå fjärraktiveringskoden. Maskinen börjar ta emot faxet när du trycker in fjärraktiveringskoden *51.

Om maskinen svarar på ett röstsamtal och dubbelsignalerar för att du ska ta över, kan du ta samtalet på den externa telefonen genom att trycka fjärrinaktiveringskoden. #51.

Om du svarar på ett samtal och ingen finns på linjen:

Du tar emot ett manuellt fax.

Tryck på *51 och vänta på faxsignalen eller tills [Mottagning] visas på LCD-skärmen och lägg sedan på luren.

image

Du kan även använda faxavkänningsfunktionen så att din maskin automatiskt kan ta emot samtalet.