Hem > Skanna > Skanna med maskinens skanningsknapp > Skanna till SharePoint > Ladda upp skannade data till en SharePoint-server

Ladda upp skannade data till en SharePoint-server

1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på [Skanna]>[till deln.punkt].
  3. När serverprofilerna du ställer in med webbaserad hantering visas väljer du den profil du vill ha. Om profilen inte är komplett (om t.ex. namnet för inloggningskontot och lösenordet saknas eller om du inte angett kvalitet eller filtyp) blir du ombedd att ange den information som saknas.
    image
    Ange den fyrsiffriga PIN-koden på LCD-skärmen om du ombes att göra det och tryck sedan på [OK]
  4. Tryck på [Start].
    Maskinen börjar skanna. Om du använder kopieringsglaset följer du instruktionerna på pekskärmen för att utföra skanningen.