Hem > Skanna > Skanna med maskinens skanningsknapp > Skanna till SharePoint > Ställa in en Skanna till SharePoint-profil

Ställa in en Skanna till SharePoint-profil

Ställ in en Skanna till SharePoint-profil för att skanna och ladda upp den skannade datan direkt på en SharePoint-plats.
  • Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av följande webbläsare:
    • Microsoft Edge, Firefox, och Google Chrome för Windows
    • Safari, Firefox och Google Chrome för Mac
    • Google Chrome för Android
    • Safari och Google Chrome för iOS
  • Se till att JavaScript och cookies alltid är aktiverade, oavsett vilken webbläsare du använder.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar står på baksidan av maskinen och är märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Scan (Skanna)>Scan to FTP / SFTP / Network / SharePoint (Skanna till FTP/SFTP/Nätverk/SharePoint).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Välj alternativet SharePoint och klicka sedan på Submit (Skicka).
  6. Klicka på menyn Scan to FTP / SFTP / Network / SharePoint Profile (Skanna till FTP/SFTP/Nätverk/SharePoint-profil).
  7. Välj profilen som du vill konfigurera eller ändra.
    OBS

Om du använder följande tecken: ?, /, \, ", :, <, >, | eller * kan fel i sändningen ske.

Alternativ

Beskrivning

Profile Name (Profilnamn)

Ange ett namn för serverprofilen (upp till 15 alfanumeriska tecken). Maskinen visar namnet på LCD-skärmen.

SharePoint Site Address (Webbadress till SharePoint)

Kopiera och klistra in hela måladressen som visas i din webbläsares adressfält (t.ex.: http://SharePointSiteAddress/Shared%20Documents/Forms/AllItems.aspx) eller IP-adressen (t.ex.: http://192.168.0.1/Shared%20Documents/Forms/AllItems.aspx).

SSL/TLS

Om du anger adressen som börjar med ”https://” i fältet SharePoint Site Address (Webbadress till SharePoint) kan du kontrollera servercertifikatet genom att kontrollera Verify Server Certificate (Verifiera servercertifikat).

File Name (Filnamn)

Välj ett filnamnprefix från de förvalda namn som tillhandahålls eller från användardefinierade namn. Det filnamn som används för det skannade dokumentet blir filnamnsprefixet du väljer, följt av de sista sex siffrorna av flatbäddens/dokumentmatarens räkneverk och sedan filnamnstillägget (t.ex. ”Estimate_098765.pdf”).

Quality (Kvalitet)

Välj en kvalitetsinställning. Om du väljer alternativet User Select (Användar val) ber maskinen användaren att välja en inställning varje gång skanningsprofilen används.

File Type (Filtyp)

Välj vilken filtyp du vill använda för skannade dokument. Om du väljer alternativet User Select (Användar val) ber maskinen användaren att välja en inställning varje gång skanningsprofilen används.

Document Size (Dokumentstorlek)

Välj dokumentstorlek i listan. Detta är nödvändigt för att se till att den skannade filen har korrekt storlek.

Om du väljer alternativet User Select (Användar val) ber maskinen användaren att välja en inställning varje gång skanningsprofilen används.

File Size (Filstorlek)

Välj filstorlek i listan.

Om du väljer alternativet User Select (Användar val) ber maskinen användaren att välja en inställning varje gång skanningsprofilen används.

Auto Deskew (Auto skevkorrigering)

Välj alternativet Auto för att ställa in maskinen så att den automatiskt korrigerar skeva dokument när sidorna skannas.

Skip Blank Page (Hoppa över tom sida)

Välj alternativet On (På) om du vill ta bort tomma sidor i dokumentet från skanningsresultaten.

Skip Blank Page Sensitivity (Känslighet för att hoppa över tomma sidor)

Ställ in känslighetsnivå för att detektera tomma sidor i skannade data. Ju högre känslighet, desto enklare är det för maskinen att detektera tomma sidor.

2-sided Scan (Dubbelsidig skanning) (MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Välj alternativet Long Edge (Lång kant) eller Short Edge (Kort kant) om du vill skanna båda sidor av dokumentet, beroende på originalets layout.

Remove Background Color (Ta bort bakgrundsfärg)

Ändra mängden bakgrundsfärg som tas bort.

Margin Settings (Marginalinställningar) (endast tillgängligt för vissa modeller)

Justera dokumentets marginaler.

Document Separation (Dokumentseparering)

Dela på en skannad bild.

När flera dokument har skannats kan du dela på och spara dokumenten separat genom att använda den här funktionen.

B&W TIFF Compression (S/V TIFF-komprimering)

Välj alternativet TIFF-komprimering för ett svartvitt dokument.

Brightness (Ljusstyrka)

Välj ljusstyrka.

Contrast (Kontrast)

Välj kontrastnivå.

Use PIN for Authentication (Använd PIN för verifiering)

Om du vill skydda profilen med en PIN-kod väljer du On (På)och anger en fyrsiffrig PIN-kod i fältet PIN Code (PIN-kod).

Auth. Method (Autentiseringsmetod)

För att välja din autentiseringsmetod väljer du Auto, NTLMv2, Kerberos, eller Basic (Grundläggande). Om du väljer Auto identifieras autentiseringsmetoden automatiskt.

Username (Användarnamn)

Ange användarnamnet (högst 96 tecken) för en användare som har behörighet att skriva data till mappen som angetts i fältet SharePoint Site Address (Webbadress till SharePoint). Om användarnamnet är en del av en domän, anger du användarnamnet på något av följande sätt:

• user@domain
    • domain\user

Password (Lösenord)

Ange lösenordet (upp till 32 tecken) som tillhör det användarnamn du skrev in i fältet Username (Användarnamn). Ange lösenordet igen i fältet Retype Password (Ange lösenord igen).

Kerberos Server Address (Kerberos serveradress)

Om du vill ange Kerberos serveradress manuellt anger du Kerberos-serveradressen (till exempel kerberos.example.com, upp till 64 tecken).

8. Klicka på Submit (Skicka).