Ställa in faxavkänning

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Om Faxavkänning är På: Maskinen kan ta emot fax automatiskt, även om du svarar på ett samtal. När du ser [Mottagning] på LCD-skärmen eller hör ett klickande ljud på telefonlinjen i luren lägger du på luren. Maskinen kommer att göra resten.
Om Faxavkänning är Av: Om du är vid maskinen och svarar på en faxuppringning genom att först lyfta på luren trycker du på knapparna i följande tabell för att ta emot faxmeddelandet. Om du svarade på samtalet i en sidoapparat eller en extern telefon trycker du på *51.

Tillämpliga modeller

Ta emot ett fax

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

Fax start > Ta emot
image
  • Om denna funktion är inställd på [], men maskinen inte kopplar ett faxsamtal när du lyfter på luren på en sidoapparat eller en extern telefon, ska du trycka på fjärraktiveringskoden *51.
  • Ställ faxavkänning på [Av] om du sänder faxmeddelanden från en dator som ligger på samma telefonlinje som maskinen som tar emot meddelandena.
  1. Tryck på image [Inställningar]>[Alla inställningar]>[Fax]>[Mottagning]>[Faxavkänning].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställningar] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Tryck på [] eller [Av].