Hem > Fax > Ta emot ett fax > Inställningar för mottagningsläge > Ställa in F/T-ringtiden (snabb dubbel ringsignal)

Ställa in F/T-ringtiden (snabb dubbel ringsignal)

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
När du ställer in mottagningsläget på Fax/Tel-läget tar maskinen automatiskt emot samtalet om det är ett fax. Om det däremot är ett röstsamtal hörs F/T-signalen (snabb dubbelsignal) under den tid som du ställt in i alternativet F/T-ringtid. Om du hör en F/T-signal betyder det att du har ett röstsamtal på linjen.
  • Funktionen signaltid för Fax/Tel fungerar när du ställer in Fax/Tel-läget som mottagningsläge.

Eftersom F/T-signalen aktiveras av maskinen, kommer sidoapparater och externa telefoner inte att ringa. Du kan dock fortfarande svara på samtalet från vilken telefon som helst.

1. Tryck på image [Inställningar]>[Alla inställningar]>[Fax]>[Mottagning]>[F/T Signaltid].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställningar] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Ange hur länge maskinen ska ringa för att göra dig uppmärksam på att du har ett röstsamtal.
  3. Tryck på image.
    image
    Maskinen fortsätter att ringa under angiven tid även om den som ringer upp lägger på under dubbelsignalen.