Använda faxa till server

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Placera dokumentet i dokumentmataren eller på kopieringsglaset.
  2. Gör något av följande:
    • Om alternativet för förhandsgranskning av fax är inställd på [Av], trycker du på [Fax].

• Om alternativet för förhandsgranskning av fax är inställd på [], trycker du på [Fax] och trycker sedan på [Skicka fax].
  3. Ange faxnumret.
  4. Tryck på [Fax start].
Maskinen sänder meddelandet över ett TCP/IP-nätverk till faxservern.