Hem > Nätverk > Nätverksfunktioner > Konfigurera och hantera LDAP-sökning

Konfigurera och hantera LDAP-sökning

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910: standard

LDAP-funktionen ger dig möjlighet att söka efter information som faxnummer och e-postadresser på din server. När du använder Fax, I-Fax eller Skanna till e-postserver kan du använda LDAP-sökning för att hitta faxnummer eller e-postadresser.

image
  • LDAP-funktionen har inte stöd för förenklad kinesiska, traditionell kinesiska eller koreanska.
  • LDAP-funktionen stöder LDAPv3.
  • LDAP-funktionen stöder inte SSL/TLS.