Överföra fax till datorn

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Se till att du har installerat programvaran och drivrutinen på datorn.
  2. Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Ta emot.
    Fönstret PC-FAX Receive öppnas.
  3. Kontrollera att du har ställt in [Pcfax mottagn.] på maskinen.
    Om det finns faxmeddelanden i maskinens minne när du ställer in PC-Fax-mottagning visas [Sänd fax -> PC?] på LCD-skärmen.
  4. Gör något av följande:
    • Om du vill överföra alla fax till datorn trycker du på [Ja].
    • För att avbryta och lämna faxen i minnet, tryck på [Nej].
  5. Tryck på image.