Avbryta en gruppsändning som pågår

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
När du gruppsänder flera fax kan du avbryta just det fax som för närvarande överförs eller avbryta hela gruppsändningen.
  1. Tryck på image.
  2. Tryck på image.
  3. Gör något av följande:
    • Tryck på [Hela faxöverför.] om du vill avbryta hel gruppsändningen.

När LCD-skärmen anger [Avbryta jobb?] trycker du på [Ja].

• Tryck på namnet eller numret som rings upp på LCD-skärmen om du vill avbryta det aktuella jobbet.

När LCD-skärmen anger [Avbryta jobb?] trycker du på [Ja].

• För att avsluta utan att avbryta trycker du på image.