Aktivera inställningslås

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Tryck på image [Inställningar]>[Alla inställningar]>[Allmän inställ]>[Inställn.lås]>[Lås Av⇒På].
  2. Ange det nuvarande fyrsiffriga lösenordet.
  3. Tryck på [OK].
image
Om du vill stänga av inställningslåset trycker du på image på LCD-skärmen och anger aktuellt fyrsiffrigt lösenord och trycker sedan på [OK].

MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Tryck på image[Admininställningar].
  2. Ange det nuvarande lösenordet och tryck på [OK].
  3. Tryck på [Restriktionshantering]>[Inställningslås]>[].
  4. När maskinen uppmanar dig att välja nästa steg gör du ditt val och trycker sedan på [OK].
    image
    Om du vill stänga av inställningslåset upprepar du steg 1 och 2 och trycker sedan på [Restriktionshantering]>[Inställningslås]>[Av].
  5. Tryck på image.