Hem > Utskrift > Skriva ut en e-postbilaga

Skriva ut en e-postbilaga

Du kan skriva ut filer genom att skicka dem via e-post till Brother-maskinen.
  • Kontrollera att Webbaserad hantering är På. För mer information, imageimage Närliggande information
  • Du kan bifoga upp till 10 dokument, totalt 20 MB, till ett e-postmeddelande.
  • Den här funktionen har stöd för följande format:
    • Dokumentfiler: PDF-, TXT- och Microsoft Office-filer
    • Bildfiler: JPEG, BMP, GIF, PNG och TIFF
  • Maskinen skriver ut både e-postinnehållet och bifogade filer som standard. Om du vill skriva ut endast e-postbilagor ändrar du inställningarna efter behov.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar står på baksidan av maskinen och är märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Online Functions (Onlinefunktioner)>Online Functions Settings (Inställningar för onlinefunktioner).
    image
    • Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
    • Om den här funktionen är låst kontaktar du din nätverksadministratör för åtkomst.
  5. Klicka på knappen I accept the terms and conditions (Jag accepterar villkoren).
  6. Gå till din maskin och följ sedan maskinens instruktioner för att aktivera inställningarna.
  7. På datorn klickar du på General Settings (Allmänna inställningar).
    Email Print (Mejla och skriv ut): skärmen General Settings (Allmänna inställningar) visas.
  8. Klicka på Enable (Aktivera)-knappen.
    Maskinen skriver ut instruktionsbladet.
  9. Skicka e-postmeddelandet till den e-postadress som finns på arket. Maskinen skriver ut e-postbilagorna.
    image
    • Om du vill ändra inställningarna, inklusive e-postadress och skrivarinställningar, klickar du på knappen Online Functions Settings Page (Sida med inställningar för onlinefunktioner).
    • Du kan också konfigurera inställningarna från din maskin. Tryck på [Appar]>[Onlinefunktioner], och följ sedan anvisningarna på skärmen.