Hem > Skanna > Skanna med maskinens skanningsknapp > Konfigurera certifikat för signerade PDF-filer

Konfigurera certifikat för signerade PDF-filer

Om du väljer Signerad PDF för skanningsfunktioner måste du konfigurera ett certifikat på din skrivare med webbaserad hantering.
Du måste installera ett certifikat på din maskin och din dator för att kunna använda Signerad PDF.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar står på baksidan av maskinen och är märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Administrator (Administratör)>Signed PDF (Signerad PDF).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
    image
  5. Klicka på rullgardinsmenyn Select the Certificate (Välj certifikatet) och välj sedan certifikatet.
  6. Klicka på Submit (Skicka).