Hem > Skanna > Skanna med maskinens skanningsknapp > Inaktivera skanning från din dator

Inaktivera skanning från din dator

För att inaktivera skanningsfunktionen på din dator, inaktivera Pull Scan-inställningen med webbaserad hantering.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar står på baksidan av maskinen och är märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Scan (Skanna)>Scan from PC (Skanna från dator).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. I fältet Pull Scan (Dragskanna) klickar du på Disabled (Avaktiverad).
  6. Klicka på Submit (Skicka).