Hem > Fax > Sända ett fax > Sända ett dubbelsidigt fax från dokumentmataren

Sända ett dubbelsidigt fax från dokumentmataren

Relaterade modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Du måste välja dubbelsidig skanning innan du kan sända ett dubbelsidigt fax. Välj antingen alternativet långsida eller kortsida, beroende på dokumentets layout.

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image [Fax].
    image
    Om alternativet för förhandsgranskning av fax är inställt på [] trycker du på image [Fax]>[Skicka fax].
  3. Tryck på image[Alternativ]>[2-sidigt fax].
  4. Gör något av följande:
    • Om ditt dokument är vänt på långsidan trycker du på alternativet [Duplex skanning: Långsida].
    • Om ditt dokument är vänt på kortsidan trycker du på alternativet [Duplex skanning: Kortsida].
  5. Tryck på [OK]. (Om knappen [OK] visas.)
    image
    Om knappen [OK] inte visas när du har angett tiden ska du trycka på image om du vill gå tillbaka till skärmen för faxsändning.
  6. Ange faxnumret.
  7. Tryck på [Fax start].

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image [Fax].
    image
    Om alternativet för förhandsgranskning av fax är inställt på [] trycker du på image [Fax]>[Skicka fax].
  3. Tryck på [Alternativ]>[2-sidigt fax].
  4. Gör något av följande:
    • Om ditt dokument är vänt på långsidan trycker du på alternativet [Duplex skanning: Långsida].
    • Om ditt dokument är vänt på kortsidan trycker du på alternativet [Duplex skanning: Kortsida].
  5. Tryck på [OK]. (Om knappen [OK] visas.)
    image
    Om knappen [OK] inte visas när du har angett tiden ska du trycka på image om du vill gå tillbaka till skärmen för faxsändning.
  6. Ange faxnumret.
  7. Tryck på [Fax start].