Hem > Rutinunderhåll > Regelbunden ersättning av underhållsdelar

Regelbunden ersättning av underhållsdelar

Ersätt följande delar regelbundet för att bibehålla bästa utskriftskvalitet. Delarna nedan måste bytas ut efter utskrift av omkring 50 000 sidor *1 för pappersmatningssatser i kombifacket och omkring 200 000 sidor *1 för pappersmatningssatserna i standardpappersfacket, i det valfria pappersfacket, fixeringsenheten och laserenheten.

Kontakta Brothers kundtjänst eller din lokala Brother-återförsäljare om följande meddelanden visas på LCD-skärmen:

LCD-meddelande

Beskrivning

Underhåll

Byt ut fix.enhet *2

Byt fixeringsenheten.

Underhåll

Byt ut Laser *2

Byt laserenheten.

Underhåll

Byt PM-kit 1 *2 *3

Byt pappersmatningssatsen till standardpappersfacket.

Underhåll

Byt PM-kit 2 *2 *3 *4

Byt pappersmatningssatsen till extrafacket.

Underhåll

Byt PM-kit KF *2 *3

Byt pappersmatningssatsen till kombifacket.

*1
Enkelsidiga utskrifter i Letter eller A4.
*2
Utbytesfrekvensen beror på hur komplicerade de utskrivna sidor är, hur stor andel av papperet som täcks och vilken medietyp som används.
*3
Satsen består av rullhållaren, separationsplattan och separationsplattans fjäder för pappersfacket eller kombifacket.
*4
Om du använder ett extra fack till maskinen visas det här meddelandet på LCD-skärmen. Om maskinen har flera extra fack visar maskinen meddelanden med siffror som motsvarar respektive extra fack.