Skriva ut WLAN-rapporten

Relaterade modeller:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DW / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
OBS

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Den trådlösa nätverksanslutningen kan endast användas när tillvalet Modul för WLAN är installerad.

WLAN-rapporten visar maskinens trådlösa status. Om den trådlösa anslutningen misslyckas ska du kontrollera felkoden på den utskrivna rapporten.

1. Tryck på image[Inställningar]>[Alla inställningar]>[Skriv rapport]>[WLAN-rapport].
    image
    Om skrivaren visar menyn [Alla inställningar] på startskärmen hoppar du över menyn [Inställningar].
  2. Tryck på [Ja].
    Maskinen skriver ut WLAN-rapporten.
  3. Tryck på image.

Om WLAN-rapporten inte skrivs ut kontrollerar du om maskinen har något fel. Om det inte finns några synliga fel ska du vänta i en minut och sedan försöka skriva ut rapporten igen.