Hjem > Fakse > Sende en faks > Legge en faksforside til faksen

Legge en faksforside til faksen

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Du kan legge en faksforside til neste faks eller hver utgående faks.
  • Denne funksjonen fungerer ikke med mindre du har satt opp apparat-ID-en din.
  • Forsiden inkluderer apparat-ID-en, en kommentar samt navnet som er lagret i adresseboken.

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Legg i dokumentet.
  2. Trykk på image [Faks].
    image
    Hvis faksforhåndsvisning er stilt til [], trykker du på image [Faks]>[Sending av fakser].
  3. Trykk på image[Alternativer]>[Forsideoppsett]>[Forsideoppsett].
  4. Trykk på [].
  5. Trykk på [Forside].
  6. Sveip opp eller ned, eller trykk på image eller image for å velge kommentaren som du vil bruke, og trykk deretter på den nye kommentaren.
    Trykk på image.
  7. Trykk på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
  8. Angi faksnummeret.
  9. Trykk på [Start faks].
Faksforsiden legges til neste faks. Hvis du vil legge faksforsiden til hver eneste utgående faks, stiller du inn innstillingene som den nye standard.

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Legg i dokumentet.
  2. Trykk på image [Faks].
    image
    Hvis faksforhåndsvisning er stilt til [], trykker du på image [Faks]>[Sending av fakser].
  3. Trykk på [Alternativer]>[Forsideoppsett]>[Forsideoppsett].
  4. Trykk på [].
  5. Trykk på [Forside].
  6. Sveip opp eller ned, eller trykk på image eller image for å velge kommentaren som du vil bruke, og trykk deretter på den nye kommentaren.
    Trykk på image.
    image
    Hvis maskinen din viser image, trykker du på det.
  7. Trykk på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
    image
    Hvis [OK]-knappen ikke vises etter innstilling, trykker du på image for å gå tilbake til skjermbildet for fakssending.
  8. Angi faksnummeret.
  9. Trykk på [Start faks].
Faksforsiden legges til neste faks. Hvis du vil legge faksforsiden til hver eneste utgående faks, stiller du inn innstillingene som den nye standard.