Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Oversikt over kontrollpanelet

Oversikt over kontrollpanelet

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

Kontrollpanelet kan variere avhengig av modellen.

image

1. LCD-pekeskjerm (Liquid Crystal Display)
    Du kan velge mellom to typer skjermbilder som kan angis som hovedstartskjermbildet: Startskjermbilder og Snarvei-skjermbilde. Når et startskjermbilde vises, kan du sveipe mot venstre eller høyre, eller trykke på image eller image for å vise de andre startskjermbildene.

Hovedstartskjermbildet viser maskinens status når maskinen er inaktiv. Når dette skjermbildet vises, angir det at maskinen er klar for neste kommando.

Hvis Active Directory-pålitelighetskontroll eller LDAP-pålitelighetskontroll er aktivert, er maskinens kontrollpanel låst.

De tilgjengelige funksjonene varierer avhengig av modellen din.

Startskjermbildene gir tilgang til funksjoner, som Faks, Kopier og Skann.

Startskjermbilde: Skjermbilde 1

Startskjermbilde: Skjermbilde 1

Startskjermbilde: Skjermbilde 2

Startskjermbilde: Skjermbilde 2

Startskjermbilde: Skjermbilde 3

Startskjermbilde: Skjermbilde 3

Snarvei-skjermbilder

Lag snarveier for ofte brukte handlinger, som sending av faks, kopiering, skanning og bruk av Web Connect.

image
    Åtte snarveisfaner er tilgjengelige med seks snarveier på hver snarveisfane. Totalt 48 snarveier er tilgjengelig.
    image
    1. Dato og klokkeslett

Viser datoen og klokkeslettet som er stilt inn på maskinen.

2. Funksjonsikoner
      • image [Faks] (MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN)

Trykk for å åpne faksmodus.

• image [Kopi]

Trykk for å åpne kopieringsmodus.

• image [Skann]

Trykk for å åpne skannemodus.

• image [Sikker utskrift]

Trykk for å åpne [Sikker utskrift]-alternativet.

• image [Nett]

Trykk for å koble maskinen til en Internett-tjeneste.

• image [Apper]

Trykk for å koble maskinen til Brothers Apper-tjeneste.

• image [USB]

Trykk for å åpne USB-menyen og velge alternativene [Skann til USB] eller [Direkteutskrift].

• image [2 i 1 ID/kopi]

Trykk for å åpne alternativet 2 i 1 ID/kopi.

3. image (Toner)

Viser gjenværende tonerlevetid. Trykk for å åpne [Toner]-menyen.

4. image (Innstillinger)

Trykk for å åpne [Innstillinger]-menyen.

image
      Hvis innstillingslåsfunksjonen er aktivert, vises et låseikon image på LCD-skjermen. Du må låse opp maskinen for å endre innstillingene.

image
      • image Toner

• Viser gjenværende tonerlevetid.
        • Trykk for å åpne [Toner]-menyen.
      • image Nettverk

• Trykk for å sette opp en ny nettverkstilkobling.
        • En indikator med fire nivåer på skjermen viser nåværende trådløse signalstyrke hvis du bruker en trådløs forbindelse.
      • image Faksforhåndsvisning (MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN)

Trykk for å åpne [Forh.visn. av faks]-menyen.

• image Magasininnstilling

Trykk for å åpne [Skuffinnst.]-menyen.

• image Strømsparingsmodus

Trykk for å åpne [Økomodus]-menyen.

• image Alle innstillinger

Trykk for å få tilgang til alle maskininnstillinger.

• image Dato og klokkeslett

• Viser datoen og klokkeslettet som er stilt inn på maskinen.

• Trykk for å åpne [Dato og klokke]-menyen.

5. IP-adresse

Hvis IP-adresseinnstillingen i menyen for skjerminformasjon er påslått, vises maskinens IP-adresse på startskjermbildene.

6. image eller image (Trådløs status) for trådløse nettverksmodeller

Trykk for å konfigurere innstillingene for trådløs tilkobling.

Hvis du bruker trådløs tilkobling, viser en indikator med fire nivåer gjeldende styrke på det trådløse signalet.

image
      image

Trådløst LAN er deaktivert

image (Status for kablet LAN) for kablede nettverksmodeller

Trykk for å konfigurere innstillingene for kablet LAN.

Ikonet viser statusen for det kablede nettverket.

7. image [Snarveier]

Trykk for å åpne [Snarveier]-skjermbildet.

8. image (Startskjermbilde)

Trykk for å åpne startskjermbildene.

• Ny faks (MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN)

image

Når [Forh.visn. av faks] er satt til [], vises antall nye fakser du har mottatt i minnet, øverst på skjermen.

• Advarsel-ikon

image

Varselikonet image vises når det finnes en feil- eller vedlikeholdsmelding. Trykk på meldingsområdet for å vise den, og trykk deretter på image for å gå tilbake til hovedstartskjermbildet.

2. Berøringspanel
    image (Tilbake)
    Trykk for å gå tilbake til forrige meny.
    image (Hjem)
    Trykk for å gå tilbake til hovedststartskjermbildet.
    image (Avbryt)
    Trykk for å avbryte en operasjon.
  3. LED-indikator for strøm

LED-indikatoren lyser, avhengig av maskinens strømstatus.

4. image Slå på/av
    • Slå på maskinen ved å trykke på image.
    • Slå av maskinen ved å holde nede image. LCD-skjermen viser [Avslutter] i et par sekunder før maskinen slås av. Hvis du har en ekstern telefon eller telefonsvarer tilkoblet, er den fortsatt tilgjengelig.

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

Kontrollpanelet kan variere avhengig av modellen.

image

1. NFC-leser (Near Field Communication) (MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)
    Hvis aktuelt kan du bruke kortgodkjenning ved å legge IC-kortet (Integrated Circuit Card) på NFC-symbolet på maskinen.
  2. LCD-pekeskjerm (Liquid Crystal Display)
    Få tilgang til menyer og alternativer ved å trykke på dem på berøringsskjermen.

Maskinen har åtte skjermbilder med faner (kalt startskjermbilder). Hvert startskjermbilde kan ha opptil åtte ikoner som kan brukes til funksjoner, maskininnstillinger og snarveier. Du kan plassere totalt 64 ikoner på startskjermbildene etter behov.

Hovedstartskjermbildet kan velges på startskjermbildene.

Bruk [Admininnst.]-menyen for å gruppere navn på fanene og omarrangere ikonene.

image
    1. Dato og klokkeslett

Viser datoen og klokkeslettet som er stilt inn på maskinen.

Dette området brukes også til å vise feil- og vedlikeholdsmeldinger.

2. image (Status for kablet LAN)

Trykk for å konfigurere innstillingene for kablet LAN.

Ikonet viser statusen for det kablede nettverket.

image

Kablet LAN er deaktivert

(Grå)

image

Kablet LAN er aktivert

(Blå)

image

Ingen kablet tilkobling

3. image (Trådløs status)

Trykk for å konfigurere innstillingene for trådløs tilkobling.

For enkelte modeller viser startskjermbildene den trådløse statusen kun når den valgfrie trådløse modulen er satt inn.

Hvis du bruker trådløs tilkobling, viser en indikator med fire nivåer gjeldende styrke på det trådløse signalet.

image
      image

Trådløst LAN er deaktivert

4. image (Toner)

Viser gjenværende tonerlevetid. Trykk for å åpne [Toner]-menyen.

5. image (Admin-innstillinger)

Trykk for å åpne [Admininnst.]-menyen.

image
      Hvis det er nødvendig, angir du passordet du brukte til å administrere denne maskinen i Webbasert administrasjon, og trykker på [OK].

6. IP-adresse

Hvis IP-adresseinnstillingen i menyen for skjerminformasjon er påslått, vises maskinens IP-adresse på startskjermbildene.

7. Funksjonsikoner, innstillingsikoner og snarveisikoner

De følgende beskrivelsene forklarer grunnleggende ikoner og funksjoner. De tilgjengelige funksjonene varierer avhengig av modellen din.

• image [Alle innst.]

Trykk for å få tilgang til maskinens innstillingsmeny.

• image [Faks]

Trykk for å åpne faksmodus.

• image [Kopi]

Trykk for å åpne kopieringsmodus.

• image [Skann]

Trykk for å åpne skannemodus.

• image [Sikker utskrift]

Trykk for å åpne [Sikker utskrift]-alternativet.

• image [USB]

Trykk for å åpne USB-menyen og velge alternativene [Skann til USB] eller [Direkteutskrift].

• image [Nett]

Trykk for å koble maskinen til en Internett-tjeneste.

• image [Apper]

Trykk for å koble maskinen til Brothers Apper-tjeneste.

• image [2 i 1 ID/kopi]

Trykk for å åpne alternativet 2 i 1 ID/kopi.

• image [Økomodus]

Trykk for å åpne [Økomodus]-menyen.

• image (Snarveier)

Trykk for å opprette snarveier for for ofte brukte handlinger, som sending av faks, kopiering, skanning og bruk av Web Connect.

8. Rulleknapper i faner

Trykk for å vise startskjermbildene.

9. Start-faner

Trykk for å vise startskjermbildet.

• Ny faks

image

Når [Forh.visn. av faks] er satt til [], vises antall nye fakser du har mottatt i minnet, øverst på skjermen.

• Advarsel-ikon

image

Varselikonet image vises når det finnes en feil- eller vedlikeholdsmelding. Trykk på meldingsområdet for å vise det, og trykk deretter på image for å gå tilbake til hovedstartskjermbildet.

3. Berøringspanel
    image (Tilbake)
    Trykk for å gå tilbake til forrige meny.
    image (Hjem)
    Trykk for å gå tilbake til hovedststartskjermbildet.
    image (Avbryt)
    Trykk for å avbryte en operasjon.
  4. image Slå på/av
    • Slå på maskinen ved å trykke på image.
    • Slå av maskinen ved å holde nede image. LCD-skjermen viser [Avslutter] i et par sekunder før maskinen slås av. Hvis du har en ekstern telefon eller telefonsvarer tilkoblet, er den fortsatt tilgjengelig.
  5. LED-indikator for strøm

LED-indikatoren lyser, avhengig av maskinens strømstatus.