Legg til snarveier

Du kan legge til innstillingene for faks, kopiering, skanning, Web Connect og app som du bruker mest ved å lagre dem som snarveier. Senere kan du trykke på snarveien for å bruke disse innstillingene i stedet for å angi dem på nytt manuelt.
image

Enkelte menyer på snarveier er ikke tilgjengelige, avhengig av modellen.

Disse instruksjonene beskriver hvordan du legger til en snarvei for kopiering. Trinnene for å legge til snarveier for faksing, skanning, Web Connect eller apper er svært like.

DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Trykk på image [Snarveier]. (Hvis image [Snarveier] vises.)
  2. Trykk på en fane.
    image
    Sveip for å vise fanen hvis det trengs.
  3. Trykk på image for å legge til en ny snarvei.
  4. Trykk på [Kopi].
  5. Trykk på den forhåndsinnstilte kopien du vil bruke.
  6. Trykk på image[Alternativer].
  7. Dra opp eller ned, eller trykk image eller image for å vise tilgjengelige innstillinger, og trykk deretter innstillingen du vil endre.
  8. Sveip opp eller ned, eller trykk image eller image for å vise tilgjengelige alternativer for innstillingen, og trykk deretter på ønsket alternativ.
    Gjenta disse to trinnene inntil du har valgt alle innstillingene og alternativene du ønsker.
  9. Trykk på [OK] når du er ferdig med å endre innstillingene. (Hvis [OK]-knappen vises.)
  10. Trykk på [OK].
  11. Les og kontroller listen som vises med de valgte innstillingene, og trykk deretter på [OK].
  12. Angi et navn for snarveien med LCD-skjermen, og trykk deretter på [OK].

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Trykk på image [Snarveier]. (Hvis image [Snarveier] vises.)
  2. Trykk på en fane.
    image
    Sveip for å vise fanen hvis det trengs.
  3. Trykk på image for å legge til en ny snarvei.
  4. Trykk på [Kopi].
  5. Trykk på > for å åpne de forhåndsinnstilte kopieringsinnstillingene.
  6. Sveip opp eller ned, eller trykk på image eller image for å vise kopiforhåndsinnstillingene, og trykk deretter på kopiforhåndsinnstillingen du vil bruke.
  7. Trykk på [Alternativer].
  8. Dra opp eller ned, eller trykk image eller image for å vise tilgjengelige innstillinger, og trykk deretter innstillingen du vil endre.
  9. Sveip opp eller ned, eller trykk image eller image for å vise tilgjengelige alternativer for innstillingen, og trykk deretter på ønsket alternativ.
    Gjenta disse to trinnene inntil du har valgt alle innstillingene og alternativene du ønsker.
  10. Trykk på [OK] når du er ferdig med å endre innstillingene. (Hvis [OK]-knappen vises.)
  11. Trykk på [Lagre som en snarvei].
  12. Les og kontroller listen som vises med de valgte innstillingene, og trykk deretter på [OK].
  13. Angi et navn for snarveien med LCD-skjermen, og trykk deretter på [OK].