Hjem > Sikkerhet > Bruke Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) 3.0 > Før du bruker Secure Function Lock 3.0

Før du bruker Secure Function Lock 3.0

Bruk Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) til å konfigurere passord, angi begrensninger for bestemte brukersider og gi tilgang til noen av eller alle funksjonene som står oppført her.

Du kan konfigurere og endre følgende innstillinger for Secure Function Lock 3.0 via Webbasert administrasjon:

• Print (Skriv ut)

Utskrift inkluderer utskriftsjobber som er sendt via AirPrint, Brother iPrint&Scan og Brother Mobile Connect.

Hvis du har registrert brukernes påloggingsnavn på forhånd, trenger ikke brukerne å skrive inn passordet når de bruker utskriftsfunksjonen.

• Copy (Kopier)
  • Scan (Skann)

Skanning inkluderer skannejobber som er sendt via Brother iPrint&Scan og Brother Mobile Connect.

• Send (bare på støttede modeller)
  • Receive (Motta) (bare på støttede modeller)
  • direkteutskrift fra USB (kun støttede modeller)
  • Skann til USB (kun støttede modeller)
  • Web Connect (bare på støttede modeller)
  • Apps (Appar) (bare på støttede modeller)
  • Page Limit (Sidegrense)
  • Page Counters (Sideteller)
  • Card ID (NFC ID) (Kort ID (NFC ID)) (bare på støttede modeller)

Hvis du registrerer brukernes kort-ID-er på forhånd, kan registrerte brukere aktivere maskinen ved å legge det registrerte kortet inntil maskinens NFC-symbol.

image

Modeller med LCD-pekeskjerm:

Når Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) er aktivert, går maskinen automatisk over i fellesmodus, og noen av maskinens funksjoner blir begrenset til kun autoriserte brukere. Hvis du vil ha tilgang til begrensede maskinfunksjoner, må du trykke på image, velge brukernavnet ditt og skrive inn passordet.