Hjem > Sikkerhet > Bruke Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) 3.0 > Konfigurere Secure Function Lock 3.0 via Webbasert administrasjon

Konfigurere Secure Function Lock 3.0 via Webbasert administrasjon

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Administrator > User Restriction Function (Brukerrestriksjonsfunksjon) eller Restriction Management (Begrensingsadministrasjon).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Velg Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås).
  6. Klikk på Submit (Send).
  7. Klikk på Restricted Functions (Begrensede funksjoner)-menyen.
  8. I feltet User List / Restricted Functions (Brukerliste / begrensede funksjoner) skriver du inn et gruppenavn eller brukernavn.
  9. I Print (Skriv ut) og de andre kolonnene merker du av for en avkrysningsboks eller fjerner merket i en avkrysningsboks for å begrense den oppgitte funksjonen.
  10. Vil du konfigurere maksimalt antall sider, merker du av for On (På) i kolonnen Page Limit (Sidegrense), og deretter skriver du inn maksimalt antall i feltet Max. Pages (Maks. antall sider).
  11. Klikk på Submit (Send).
  12. Klikk på User List (Brukerliste)-menyen.
  13. Skriv inn brukernavnet i User List (Brukerliste)-feltet.
  14. I feltet Password (Passord) skriver du inn et passord.
    image
    Antallet tegn du kan angi, avhenger av modellen.
  15. (DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) I E-mail Address (E-postadresse)-feltet skriver du inn brukerens e-postadresse (tilgjengelig for enkelte modeller).
  16. For å registrere brukerens kort-ID skriver du inn kortnummeret i Card ID (NFC ID) (Kort ID (NFC ID))-feltet (tilgjengelig for enkelte modeller).
  17. Velg User List / Restricted Functions (Brukerliste / begrensede funksjoner) fra rullegardinmenyen for hver bruker.
  18. (For MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)Velg Home Screen (Startside) fra rullegardinmenyen for hver bruker.
  19. Klikk på Submit (Send).
image
Du kan også endre låseinnstillingene for brukerlisten i Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås)-menyen.