Hvordan Brother-maskinen din mottar en Internett-faks (I-faks)

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Når Brother-maskinen din mottar en innkommende I-faks, vil den skrive ut I-faksen automatisk. Vil du motta I-faks, anbefaler vi at du bruker kontrollpanelet eller Webbasert administrasjon til å konfigurere følgende valgfrie elementer:

• Auto Polling (Automatisk avspørring)
  • Polling Frequency (Avspørringsfrekvens)
  • Print Mail Header (Skriv ut e-posthode)
  • Delete/Read Receive Error Mail (Slett/les e-post om mottaksfeil)
  • Send Delivery Notification(Receive) (Send leveringsvarsel (mottak))
image

Du kan motta e-postmeldinger på to måter:

• POP3-/IMAP4-mottak ved regelmessige intervaller
  • POP3-/IMAP4-mottak, manuelt aktivert

Ved bruk av POP3-/IMAP4-mottak, poller maskinen din e-postserveren for å motta data. Polling kan skje ved faste intervaller (for eksempel, du kan konfigurere maskinen til å polle e-postserveren hvert tiende minutt) eller du kan manuelt polle serveren.

image
  • Hvis maskinen begynner å motta e-postdata, viser LCD-skjermen [Mottar]. E-posten skrives ut automatisk.
  • Hvis maskinen er tom for papir ved mottak av data, lagres dataene i maskinens minne. Disse dataene skrives ut automatisk når papir er lagt inn i papirmagasinet.
  • Når funksjonen for midlertidig sikkerhetskopiering av faks er aktivert, lagres mottatte data i en bestemt periode.
  • Hvis mottatt e-postmelding ikke er i rent tekstformat eller vedlegget ikke er i TIFF-F-format, vil denne feilmeldingen bli skrevet ut: "DET VEDLAGTE FILFORMATET STØTTES IKKE.".
  • Hvis mottatt e-postmelding er for stor, vil denne feilmeldingen bli skrevet ut: "E-MAIL FILEN ER FOR STOR".
  • Hvis Delete/Read Receive Error Mail (Slett/les e-post om mottaksfeil) er On (På) (standard), slettes e-posten med feil fra e-postserveren automatisk.