Hjem > Nettverk > Nettverksfunksjoner > Faks over Internett (I-faks) > Konfigurer Brother-maskinen for e-post eller Internett-faks (I-faks)

Konfigurer Brother-maskinen for e-post eller Internett-faks (I-faks)

Før du bruker I-faks, må du konfigurere Brother-maskinen til å kommunisere med nettverket og e-postserveren. Du kan konfigurere disse elementene via maskinens kontrollpanel eller Webbasert administrasjon. Kontroller at følgende elementer er konfigurert på maskinen:

• IP-adresse (hvis du allerede bruker maskinen på nettverket, er maskinens IP-adresse riktig konfigurert)
  • e-postadresse
  • SMTP, POP3, IMAP4-serveradresse/port/pålitelighetskontrollmetode/krypteringsmetode/serversertifikatverifisering
  • postboksnavn og passord

Kontakt systemadministrator hvis du er usikker på noen av disse elementene.