Hjem > Fakse > Sende en faks > Sende faks i sanntid

Sende faks i sanntid

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Når du sender en faks, skanner maskinen dokumentet inn i minnet før det sendes. Så snart telefonlinjen er ledig, begynner maskinen oppringing og sending. Hvis du vil sende et viktig dokument umiddelbart uten å vente på at maskinen skal hente skanningen fra minnet, slår du på [Sendetid].
  • Hvis minnet er fullt og du sender en faks fra ADF-en, sender maskinen dokumentet i sanntid (selv om [Sendetid] er stilt inn til [Av]). Hvis minnet er fullt, kan ikke fakser fra skannerglassplaten sendes før du tømmer litt av minnet.
  • Hvis sendingen er i sanntid, vil ikke funksjonen for automatisk gjenoppringing virke når du benytter skannerglassplaten.
  • Hvis [Sendetid] er satt til på, er ikke alternativet for å skanne tosidige dokumenter tilgjengelig.

MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN

1. Legg i dokumentet.
  2. Trykk på image [Faks].
    image
    Hvis faksforhåndsvisning er stilt til [], trykker du på image [Faks]>[Sending av fakser].
  3. Trykk på image[Alternativer]>[Sendetid].
  4. Trykk på [] eller [Av].
  5. Trykk på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
  6. Angi faksnummeret.
  7. Trykk på [Start faks].

MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910

1. Legg i dokumentet.
  2. Trykk på image [Faks].
    image
    Hvis faksforhåndsvisning er stilt til [], trykker du på image [Faks]>[Sending av fakser].
  3. Trykk på [Alternativer]>[Sendetid].
  4. Trykk på [] eller [Av].
  5. Trykk på [OK]. (Hvis [OK]-knappen vises.)
    image
    Hvis [OK]-knappen ikke vises etter innstilling, trykker du på image for å gå tilbake til skjermbildet for fakssending.
  6. Angi faksnummeret.
  7. Trykk på [Start faks].