Aktivere sendingsbekreftelse for sendingsverifiseringsmelding

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Trykk på image[Innstillinger]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[E-post/IFAX]>[Setup mail TX]>[Bekreftelse].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Velg [] eller [Av] for å aktivere eller deaktivere Send varsel-funksjonen.
    Når Send varsel er På, har faksen et ekstra felt kalt MDN (Message Disposition Notification), som inneholder informasjon om levering av meldingen. Send varsel er som standard stilt inn til Av.
    image
    Maskinen til faksens mottaker må støtte MDN-feltet for å kunne sende en varselrapport.
  3. Trykk på image.