Aktivere mottaksbekreftelse for sendingsverifiseringsmelding

Relaterte modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Trykk på image[Innstillinger]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[E-post/IFAX]>[Setup mail RX]>[Bekreftelse].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Trykk på én av tre mulige innstillinger:
    Alternativ
    Beskrivelse

Få varsling

Når Leveringsbekreftelse er stilt til , sendes det en mal tilbake til avsenderen med beskjed om at meldingen er mottatt og behandlet.

Innholdet i disse malene varierer med hva som ble forespurt av senderen.

Eksempel:

VELLYKKET : Mottatt Fra <Mail address>

Få varsling MDN

Når Leveringsbekreftelse er stilt til MDN, sendes det en rapport tilbake til avsenderen om at meldingen er mottatt og behandlet hvis den opprinnelige stasjonen sendte en bekreftelse på forespørsel til feltet MDN (Message Disposition Notification).

Få varsling Av

Når Leveringsbekreftelse er stilt til Av, deaktiveres all slags leveringsbekreftelse, og ingen melding sendes tilbake til avsenderen, uavhengig av forespørselen.

image
    • Avsenderen må konfigurere innstillingene nedenfor for å kunne sende en sendingsverifiseringsmelding:

• Sett [Bekreftelse] i [Setup mail TX] til [].

• Sett [Overskrift] i [Setup mail RX] til [Alle] eller [Emne+Fra+Til].

• Mottakeren må konfigurere innstillingene nedenfor for å kunne motta en sendingsverifiseringsmelding:

• Sett [Bekreftelse] i [Setup mail RX] til [].

3. Trykk på image.