Hjem > Papirhåndtering > Områder som ikke kan skannes eller skrives ut på

Områder som ikke kan skannes eller skrives ut på

Tallene i tabellen under viser maksimale ikke-skannbare og ikke-utskrivbare områder fra kantene på de papirstørrelsene som det er mest vanlig å bruke. Disse målene kan variere avhengig av papirstørrelsen eller innstillingene i programmet du bruker.
image
image
Ikke forsøk å skanne, kopiere eller skrive ut i disse områdene. Innhold i slike områder vil ikke vises på utskriften.

Bruk

Dokumentstørrelse

Øverst (1)

Nederst (3)

Venstre (2)

Høyre (4)

Faks (sender)

Letter, Legal

3,0 mm

4,0 mm

A4

3,0 mm

(ADF)

1,0 mm

(Skannerglassplate)

3,0 mm

Kopi *1

Letter, Legal

4,0 mm

4,0 mm

A4

4,0 mm

3,0 mm

Scan (Skann)

Letter

(ADF)

3,0 mm

(Skannerglassplate)

3,0 mm *2

(ADF)

3,0 mm

(Skannerglassplate)

3,0 mm *2

A4

(ADF)

3,0 mm

(Skannerglassplate)

3,0 mm *2

(ADF)

3,0 mm

(Skannerglassplate)

3,0 mm *2

Legal

(ADF)

3,0 mm

(Skannerglassplate)

3,0 mm *2

(ADF)

3,0 mm

(Skannerglassplate)

3,0 mm *2

Skrive ut

Letter, Legal

4,2 mm

4,2 mm

A4

4,2 mm

4,2 mm

*1
En 1 til 1 kopi, og en kopi i 100 % dokumentstørrelse
*2
Dette tallet kan justeres helt til 0 mm avhengig av modellen din. Hvis tallet er satt til 0 mm, kan det vises en svartskygge rundt kantene på det skannede bildet.