Innstillingstabeller (DCP-L5510DW)

Relaterte modeller:DCP‑L5510DW

[Innstillinger]

image [Innstillinger]

Nivå 1

Nivå 2

Beskrivelser

image

Dato og klokke

Få tilgang til innstillingsmenyene for Dato og klokkeslett.

Toner

Toners levetid

Vis omtrent hvor mye toner det er igjen.

Testutskrift

Skriv ut en testside.

Kontroll av tonerkassett

Vis informasjon om den installerte tonerkassetten på LCD-skjermen, for eksempel om det er en original tonerkassett.

Nettverk

Trådb. LAN

Gå til innstillingsmenyene for kablet lokalt nettverk.

WLAN(Wi-Fi)

(For modeller i trådløst nettverk)

Gå til innstillingsmenyene for WLAN.

Wi-Fi direkte

(For modeller i trådløst nettverk)

Gå til innstillingsmenyene for Wi-Fi Direct.

Skuffinnst.

Gå til innstillingsmenyene for skuff.

Økomodus

Tilgang til innstillingsmenyen for strømsparingsmodus.

Alle innst.

Konfigurer detaljerte innstillinger.

[Hovedoppsett]

[Alle innst.]>[Hovedoppsett]

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

Nivå 6

Beskrivelser

Skuffinnstill.

Papirtype

MP-skuff

Velg papirtypen som samsvarer med den som er i FB-skuffen.

Skuff 1

Velg papirtypen som samsvarer med den som er i den standard papirskuffen.

Skuff 2  *1

Velg papirtypen som samsvarer med den som er i tilleggsmagasinet (skuff 2).

Skuff 3 *1

Velg papirtypen som samsvarer med den som er i tilleggsmagasinet (skuff 3).

Papirstr.

MP-skuff

Velg papirstørrelsen du la i FB-skuffen.

Skuff 1

Velg papirstørrelsen du la i det standard papirmagasinet.

Skuff 2 *1

Velg papirstørrelsen du la i tilleggsmagasin (skuff 2).

Skuff 3 *1

Velg papirstørrelsen du la i tilleggsmagasin (skuff 3).

Skuff til: Kopi

Velg hvilken skuff du vil bruke til å ta en kopi.

Skuff til: Utskrift

Velg hvilken skuff du vil bruke til å skrive ut.

Utskriftsposis.

MP-skuff

X-forskyvning

Juster startpunktet for utskriften (som regel øverst til venstre på siden) for papiret du la i FB-skuffen vannrett fra -500 (venstre) til +500 (høyre) punkter ved utskrift med 300 dpi.

Y-forskyvning

Juster startpunktet for utskriften (som regel øverst til venstre på siden) for papiret du la i FB-skuffen loddrett fra -500 (opp) til +500 (ned) punkter ved utskrift med 300 dpi.

Skuff 1

X-forskyvning

Juster startpunktet for utskriften (som regel øverst til venstre på siden) for papiret du la i det standard papirmagasinet vannrett fra -500 (venstre) til +500 (høyre) punkter ved utskrift med 300 dpi.

Y-forskyvning

Juster startpunktet for utskriften (som regel øverst til venstre på siden) for papiret du la i det standard papirmagasinet loddrett fra -500 (opp) til +500 (ned) punkter ved utskrift med 300 dpi.

Skuff 2 *1

X-forskyvning

Juster startpunktet for utskriften (som regel øverst til venstre på siden) for papiret du la i tilleggsmagasinet (skuff 2) vannrett fra -500 (venstre) til +500 (høyre) punkter ved utskrift med 300 dpi.

Y-forskyvning

Juster startpunktet for utskriften (som regel øverst til venstre på siden) for papiret du la i tilleggsmagasinet (skuff 2) loddrett fra -500 (opp) til +500 (ned) punkter ved utskrift med 300 dpi.

Skuff 3 *1

X-forskyvning

Juster startpunktet for utskriften (som regel øverst til venstre på siden) for papiret du la i tilleggsmagasinet (skuff 3) vannrett fra -500 (venstre) til +500 (høyre) punkter ved utskrift med 300 dpi.

Y-forskyvning

Juster startpunktet for utskriften (som regel øverst til venstre på siden) for papiret du la i tilleggsmagasinet (skuff 3) loddrett fra -500 (opp) til +500 (ned) punkter ved utskrift med 300 dpi.

Hopp over mag. *1

Velg en bestemt skuff du vil hoppe over hvis du vet at den er fylt med feil papirstørrelse.

Skillearkskuff *1

Velg den skuffen som inneholder papiret som ble brukt som skillepapir, som settes inn mellom hver utskriftsjobb.

Sjekk papir

Velg om det skal vises en melding om at du må sjekke papirtype og papirstørrelse.

Signal

Juster lydsignalvolumet.

LCD-innst.

Bakgrunnsbel.

Juster lysstyrken til LCD-skjermens bakgrunnsbelysning.

Dimme-timer

Angi hvor lenge LCD-baklyset skal lyse når du går tilbake til startskjermbildet.

Skjerminnst.

Startside

Angi hovedstartskjermbildet.

Skann skjerm

Angi standard Skanne-skjermbildet.

Vis informasjon

IP-adresse

Angi om du skal vise maskinens IP-adresse på startskjermbildet.

Varselinnst.

Skanneres. (HoppOverTom)

Viser totalt antall skannede sider og sider som ble hoppet over etter at skanningen er fullført.

Økologi

Økomodus

Slå på følgende maskininnstillinger samtidig:

• Tosidig utskrift: Langside *2
  • Hvilemodus-tid: 0 Min

• Dimme-timer: 10sek

• Stille modus:  *2

• Tonersparing:  *2

Tonersparing

Øk sidekapasiteten for tonerkassetten.

Hvilemodus-tid

Angi hvor lang tid det skal gå før maskinen går inn i strømsparingsmodus.

Stille modus

Reduser utskriftsstøy.

Autoavsteng.

Still inn antall timer som maskinen skal være i dvalemodus før den slår seg av.

Forbedre utgang

Aktiver Reduser papirkrøll- eller Forbedre tonerfeste-funksjonen for å forbedre utskriften.

Innstillingslås

Sett passord

Begrens uautoriserte brukeres mulighet til å endre maskinens innstillinger.

Lås av⇒på

Slett Lagring

Makro-ID=

Slett registrerte makrodata.

Strømme-ID

Slett de registrerte strømmedataene.

Skrift-ID=

Slett registrerte skriftdata.

Slett alle

Gjenopprett maskinens makro/strøm og skriftdata til fabrikkinnstillingene.

*1
Tilgjengelig hvis tilleggsmagasin(er) er installert.
*2
Du kan bare endre denne innstillingen etter at du har endret visse maskininnstillinger i Webbasert administrasjon.

[Snarveisinnstillinger]

[Alle innst.]>[Snarveisinnstillinger]

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

(Velg en snarveiknapp)

Gi nytt navn

Endre snarveinavnet.

Rediger

Endre snarveisinnstillingene.

Slett

Slett snarveien.

Registrer Kort/NFC

Tilordne en snarvei til et ID-kort.

Slett Kort/NFC

Fjern en snarvei fra et ID-kort.

[Skriver]

[Alle innst.]>[Skriver]

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

Beskrivelser

Emulering

Velg emuleringsmodus.

Oppløsning

Velg en utskriftsoppløsning.

Tetthet

Øk eller reduser utskriftstettheten.

Utskr.innst.

Still inn utskriftsinnstillingene til tekst eller grafikk.

Utskriftsalt.

Skrifttype

HP LaserJet

Skriv ut en liste over maskinens interne skrifter.

BR-Script 3

Testutskrift

Skriv ut en testside.

Tosidig

Tosidig utskrift

Aktiver eller deaktiver 2-sidig utskrift og velg langside eller kortside.

Enkeltbilde

For en utskriftsjobb hvor den siste siden er et 1-sidig bilde, velg Ensidig mating-alternativet for å redusere utskriftstiden.

Når du bruker brevhode eller forhåndstrykt papir, må du velge Tosidig mating-alternativet. Hvis du velger Ensidig mating for brevhode eller forhåndstrykt papir, skrives den siste siden ut på motsatt side.

Autom. fortsett

Velg denne innstillingen hvis du vil bruke maskinen til å fjerne papirstørrelsesfeil eller medietypefeil, og bruke papir fra andre skuffer.

Papirtype

Still inn papirtypen.

Papirstr.

Still inn papirstørrelsen.

Kopier

Still inn antall utskrevne sider.

Orientering

Still inn om sider skal skrives ut i stående eller liggende orientering.

Utskriftsposis.

Åpne innstillingsmenyene for utskriftsposisjon.

Auto FF

La maskinen skrive ut gjenværende data automatisk.

HP LaserJet

Fontnr.

Fontnr.

Still inn skriftnummeret.

Myk fontnr.

Still inn nummeret for den nedlastbare skriften.

Denne menyen vises hvis det blir installert en nedlastbar skrift på Brother-maskinen din.

Skrifttetthet

Still inn skriftavstanden.

(Kun tilgjengelig for enkelte skrifter.)

Skriftpunkt

Still inn skriftstørrelsen.

(Kun tilgjengelig for enkelte skrifter.)

Symbolsett

Velg symbol- eller tegnsettet.

Bordutskrift

Skriv ut kodetabellen.

Auto LF

PÅ: CR -> CR+LF, AV: CR -> CR

Auto CR

PÅ: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR eller VT -> VT+CR

AV: LF -> LF, FF -> FF eller VT -> VT

Auto bryt

Velg om du vil ha linjeskift eller vognretur når vognposisjonen når den høyre margen.

Auto hopp over

Velg om du vil ha linjeskift eller vognretur når vognposisjonen når den nedre margen.

Venstre margin

Plasser den venstre margen fra kolonne 0 til 70 ved 1 tegn per tomme.

Høyre marg

Plasser den høyre margen fra kolonne 10 til 80 ved 1 tegn per tomme.

Toppmargin

Plasser toppmargens avstand fra den øvre kanten på arket.

Bunnmarg

Plasser bunnmargens avstand fra den nedre kanten på arket.

Linjer

Still inn antall linjer på hver side.

Magasinkommando

Velg denne innstillingen hvis det vises et manglende samsvar mellom skuffer når du bruker HP-driverne.

Epson FX-850

Fontnr.

Fontnr.

Still inn skriftnummeret.

Myk fontnr.

Still inn nummeret for den nedlastbare skriften.

Denne menyen vises hvis det blir installert en nedlastbar skrift på Brother-maskinen din.

Skrifttetthet

Still inn skriftavstanden.

(Kun tilgjengelig for enkelte skrifter.)

Skriftpunkt

Still inn skriftstørrelsen.

(Kun tilgjengelig for enkelte skrifter.)

Tegnsett

Velg symbol- eller tegnsettet.

Bordutskrift

Skriv ut kodetabellen.

Hvis Endre emulering vises på LCD-skjermen, velger du ønsket alternativ.

Auto LF

PÅ: CR -> CR+LF, AV: CR -> CR

Auto-Maske

Stiller inn øvre og nedre marger til to linjer hver. Når du stiller inn Auto-Maske til , overstyrer denne innstillingen Toppmargin- og Bunnmarg-innstillingene.

Venstre margin

Plasser den venstre margen fra kolonne 0 til 70 ved 1 tegn per tomme.

Høyre marg

Plasser den høyre margen fra kolonne 10 til 80 ved 1 tegn per tomme.

Toppmargin

Plasser toppmargens avstand fra den øvre kanten på arket.

Bunnmarg

Plasser bunnmargens avstand fra den nedre kanten på arket.

Linjer

Still inn antall linjer på hver side.

IBM Proprinter

Fontnr.

Fontnr.

Still inn skriftnummeret.

Myk fontnr.

Still inn nummeret for den nedlastbare skriften.

Denne menyen vises hvis det blir installert en nedlastbar skrift på Brother-maskinen din.

Skrifttetthet

Still inn skriftavstanden.

(Kun tilgjengelig for enkelte skrifter.)

Skriftpunkt

Still inn skriftstørrelsen.

(Kun tilgjengelig for enkelte skrifter.)

Tegnsett

Velg symbol- eller tegnsettet.

Bordutskrift

Skriv ut kodetabellen.

Hvis Endre emulering vises på LCD-skjermen, velger du ønsket alternativ.

Auto LF

PÅ: CR -> CR+LF, AV: CR -> CR

Auto CR

PÅ: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR eller VT -> VT+CR

AV: LF -> LF, FF -> FF eller VT -> VT

Auto-Maske

Stiller inn øvre og nedre marger til to linjer hver. Når du stiller inn Auto-Maske til , overstyrer denne innstillingen Toppmargin- og Bunnmarg-innstillingene.

Venstre margin

Plasser den venstre margen fra kolonne 0 til 70 ved 1 tegn per tomme.

Høyre marg

Plasser den høyre margen fra kolonne 10 til 80 ved 1 tegn per tomme.

Toppmargin

Plasser toppmargens avstand fra den øvre kanten på arket.

Bunnmarg

Plasser bunnmargens avstand fra den nedre kanten på arket.

Linjer

Still inn antall linjer på hver side.

BR-Script 3

FEILUTSKRIFT

Velg om maskinen skriver ut feilinformasjonen når feil oppstår.

PDF

Flersidig

Angi sideoppsettet når du skriver ut flere sider.

Utsk.alt. for PDF

Angi PDF-utskriftsinnstillingen til å skrive ut enten kommentarer (markering) eller stempler i PDF-filen sammen med teksten.

PDF tilpass side

Velg om maskinen skal skalere eller endre størrelsen til sidene i PDF-filen for å passe den valgte papirstørrelsen.

Kopimeny

Blåkopi

Aktiver eller deaktiver karbonkopifunksjonen.

Kopier

Still inn antall utskrevne sider.

Kopi1 magasin

Velg magasinet du bruker for kopi1.

Kopi1 makro

Velg en makro/strøm for kopi1.

Kopi2 magasin... Kopi8 magasin

Velg magasinet du bruker for kopi2 til kopi8.

Kopi2 makro... Kopi8 makro

Velg en makro/strøm for kopi2 til kopi8.

Tilbakestill skriver

Gjenopprett maskininnstillingene til fabrikkinnstillingene.

[Nettverk] (DCP-L5510DW)

[Alle innst.]>[Nettverk]

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

Nivå 6

Beskrivelser

Trådb. LAN

TCP/IP

Boot method

IP-oppstartsforsøk

Velg oppstartsmetoden som passer best for dine behov.

IP-adresse

Angi IP-adressen.

Subnet mask

Angi nettverksmasken.

Gateway

Angi gateway-adressen.

Nodenavn

Skriv inn navnet på noden.

(Opptil 32 tegn)

WINS-konfigurasjon

Velg modus for konfigurasjon av WINS.

WINS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære WINS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære WINS-serveren.

DNS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære DNS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære DNS-serveren.

APIPA

Still inn maskinen til å tildele IP-adressen automatisk fra det koblingslokale adresseområdet.

IPv6

Slå IPv6-funksjonen av eller på.

Estimer

Velg modus for Ethernet-tilkobling.

Kablet status

Vis gjeldende kablet status.

MAC-adresse

Vis maskinens MAC-adresse.

Angi som standard

Gjenopprett innstillingene for kablet nettverk til fabrikkinnstillingene.

Kablet aktivert

Slå kablet LAN-grensesnitt av eller på manuelt.

WLAN(Wi-Fi)

Finn Wi-Fi-nettverk

Konfigurer innstillinger for trådløst nettverk manuelt.

TCP/IP

Boot method

IP-oppstartsforsøk

Velg oppstartsmetoden som passer best for dine behov.

IP-adresse

Angi IP-adressen.

Subnet mask

Angi nettverksmasken.

Gateway

Angi gateway-adressen.

Nodenavn

Skriv inn navnet på noden.

(Opptil 32 tegn)

WINS-konfigurasjon

Velg modus for konfigurasjon av WINS.

WINS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære WINS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære WINS-serveren.

DNS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære DNS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære DNS-serveren.

APIPA

Still inn maskinen til å tildele IP-adressen automatisk fra det koblingslokale adresseområdet.

IPv6

Slå IPv6-funksjonen av eller på.

WPS-/trykknapp

Konfigurer trådløse nettverksinnstillinger ved hjelp av ettrykksknapper.

WPS/PIN-kode

Konfigurer trådløse nettverksinnstillinger ved hjelp av WPS med PIN-kode.

WLAN status

Status

Vis gjeldende status for trådløst nettverk.

Signal

Vis gjeldende signalstyrke for trådløst nettverk.

SSID

Vis gjeldende SSID.

Komm. modus

Vis gjeldende kommunikasjonsmodus.

MAC-adresse

Vis maskinens MAC-adresse.

Angi som standard

Gjenopprett innstillingene for trådløst nettverk til fabrikkinnstillingene.

WLAN aktivert

Slår det trådløse grensesnittet på eller av.

Wi-Fi direkte

Manuell

Konfigurer innstillingene til Wi-Fi Direct-nettverket manuelt.

Gruppeeier

Still inn maskinen som gruppeeier.

Trykknapp

Konfigurer nettverksinnstillinger for Wi-Fi Direct ved hjelp av ettrykksknappen.

PIN-kode

Konfigurer nettverksinnstillingene for Wi-Fi Direct ved hjelp av WPS med PIN-kode.

Enhetsinformasjon

Enhetsnavn

Vis maskinens enhetsnavn.

SSID

Vis gruppeeiers SSID.

Når maskinen ikke er koblet til, viser LCD-skjermen Ikke tilkoblet.

IP-adresse

Vis maskinens gjeldende IP-adresse.

Statusinformasjon

Status

Vis gjeldende status for Wi-Fi Direct-nettverket.

Signal

Vis gjeldende signalstyrke for Wi-Fi Direct-nettverket.

Når maskinen fungerer som gruppeeier, viser LCD-skjermen alltid et sterkt signal.

I/F-aktivert

Slå på eller av Wi-Fi Direct-tilkoblingen.

E-post

Mail address

Skriv inn e-postadressen.

(Opptil 255 tegn)

Konfigurer-server

SMTP

Server

Angi SMTP-serverens navn og adresse.

Port

Angi SMTP-portnummeret.

Godkj. for SMTP

Angi sikkerhetsmetoden for e-postvarsling.

SSL/TLS

Send eller motta en e-post via en e-postserver som krever sikker SSL/TLS-kommunikasjon.

Bekreft sert.

Bekreft SMTP-serveradressen automatisk.

Setup mail TX

Avsender info

Se emnet.

Begrensning

Begrensning

Begrens størrelsen på e-postdokumenter.

Maks. str.(MB)

Bekreftelse

Send bekreftelsesmeldinger.

Innstillinger for Internett-tilkobling

Proxyinnstillinger

Proxytilkobling

Endre innstillinger for webtilkobling.

Adresse

Port

Brukernavn

Passord

Nettbasert adm.

Aktiver eller deaktiver Webbasert administrasjon.

Hvis du aktiverer denne funksjonen, må du angi at tilkoblingsmetoden skal bruke Webbasert administrasjon.

IPsek

IPsec er en ekstra sikkerhetsfunksjon for IP-protokollen som leverer tjenester for pålitelighetskontroll og kryptering. Vi anbefaler at du kontakter nettverksadministratoren din før du endrer denne innstillingen.

Global detektering

Tillat detektering

Aktiver eller deaktiver global gjenkjenning. Dette er en funksjon som gjenkjenner og varsler når brukeren utilsiktet kobler til et globalt nettverk.

Avvis tilgang

Deaktiver tilkoblinger til det globale nettverket.

Nullst. nettv.

Gjenopprett alle nettverksinnstillinger til fabrikkinnstillingene.

[Skriv rapport]

[Alle innst.]>[Skriv rapport]

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

Adresse bok

Skriv ut en liste over navn og numre som er lagret i adresseboken.

Brukervalg

Skriv ut en liste over brukerinnstillingene.

Skriverinnstillinger

Skriv ut en liste over skriverinnstillingene.

Nettverkskonfigurasjon

Skriv ut en liste over nettverksinnstillingene.

Skriv ut fillis.

Skriv ut en liste over data som er lagret i maskinens minne.

Trommel-punktutskrift

Skriv ut trommeldråpekontrollarket.

WLAN-rapport

(For modeller i trådløst nettverk)

Skriv ut resultatet for den trådløse LAN-tilkoblingen.

[Maskininfo]

[Alle innst.]>[Maskininfo]

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

Serienummer

Kontroller maskinens serienummer.

Fastvareversjon

Hovedversjon

Kontroller maskinens fastvareversjon.

Sikkerhetsversjon

Fastvareoppdatering

Oppdater maskinen med den nyeste fastvaren.

Fastvare autosjekk

Vis fastvareinformasjon på hovedstartskjermen.

Sideteller

Totalt

Kontroller antall sider maskinen har skrevet ut.

Kopi

Skriv ut

Annet

Levetid for deler  *1

Trommel

Vis gjenværende levetid for trommelenheten.

Fikseringsenhet

Viser gjenværende levetid for fikseringsenheten.

Laserenhet

Vis gjenværende levetid for laserenheten.

Rulleholder-sett MP

Vis gjenværende levetid for PF-sett MP.

PF-sett 1

Vis gjenværende levetid for PF-sett 1.

PF-sett 2 *2

Vis gjenværende levetid for PF-sett 2.

Rulleholder-sett 3 *2

Vis gjenværende levetid for PF-sett 3.

*1
Delenes levetid er omtrentlig, og kan variere etter brukstype.
*2
Tilgjengelig hvis tilleggsmagasin(er) er installert.

[Grunn oppsett]

[Alle innst.]>[Grunn oppsett]

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

Dato og klokke

Dato

Legg til dato og klokkeslett på skjermen.

Tid

Klokketype

Velg timeformat (12 timer til 24 timer).

Auto sommertid

Still inn maskinen til å skifte automatisk til sommertid.

Tidssone

Still inn tidssone.

Nullstill

Tilbakestilling av maskin

Gjenopprett alle maskinens innstillinger du har endret.

Nullst. nettv.

Gjenopprett alle nettverksinnstillinger til fabrikkinnstillingene.

Adresse bok

Slett alle lagrede e-postadresser.

Alle innst.

Gjenopprett maskininnstillingene til fabrikkinnstillingene.

Fabrikkinnstilling

Gjenopprett innstillingene til fabrikkinnstillingene.

Lokalt språk

(Kun tilgjengelig for enkelte land)

Endre LCD-språk.