Hjem > Nettverk > Konfigurere nettverksinnstillinger > Konfigurere nettverksdetaljer via kontrollpanelet

Konfigurere nettverksdetaljer via kontrollpanelet

Du konfigurerer maskinen for nettverket med alternativene på kontrollpanelets [Nettverk]-meny.
image
  • Du finner informasjon om nettverksinnstillingene du kan konfigurere via kontrollpanelet imageimage Beslektet informasjon: Innstillingstabeller
  • Du kan også bruke Webbasert administrasjon til å konfigurere og endre maskinens nettverksinnstillinger.

1. Trykk på image[Innstillinger]>[Alle innst.]>[Nettverk].
    image
    Hvis maskinen viser [Alle innst.]-menyen på startskjermbildet, hopper du over [Innstillinger]-menyen.
  2. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise nettverksalternativet du ønsker, og trykk deretter på det. Gjenta dette trinnet til du får tilgang til menyen du vil konfigurere, og følg deretter instruksjonene på LCD-skjermen.