Koti > Vianetsintä > Virhe- ja huoltoviestit > Ei voi tulostaa tai skannata – siirrä faksit

Ei voi tulostaa tai skannata – siirrä faksit

Vastaavat mallit:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Jos LCD-näytöllä näkyy:

• [Ei voi tulostaa] ##
  • [Ei voi skannata] ##

Suosittelemme faksien siirtoa toiseen faksilaitteeseen tai tietokoneeseen.

Voit siirtää myös faksiraportin ja tarkistaa, onko laitteessa siirrettäviä fakseja.

image
Jos LCD-näytöllä (nestekidenäytöllä) näkyy virheviesti sen jälkeen, kun faksit on siirretty, irrota Brother-laite virtalähteestä usean minuutin ajaksi ja kytke laitteen virta uudelleen päälle.